Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlie Sheen a tvůrce Dva a půl chlapa opět spolu


ikona
Spooner
dva a půl chlapaHow To Be a Bookiecharlie sheenchuck lorre
Čas dokáže zahojit všechny rány. 

Už je to 12 let, co Charlie Sheen za poněkud divokých okolností opustil jeden z nejúspěšnějších sitcomů nového tisíciletí Dva a půl chlapa. Seriál ho sice vrátil zpět do diváckého povědomí a přinesl mu jednu z jeho diváky nejpopulárnějších rolí, v osmé sezóně ovšem vyústily jeho hvězdné manýry, drogové či chlastací eskapády i jeho prořízlá pusa vůči tvůrcům v čele se sitcomovým guru Chuckem Lorrem (Teorie velkého třesku, Máma, Malý Sheldon) v nekompromisní vyhazov. Jeho postava Charlieho byla hozena pod vlak a role hlavní hvězdy se ujal Ashton Kutcher. Následoval i soudní spor a zdálo se, že mezi Sheenem a Lorrem vzniklo nepřátelství, jenž se už nikdy nenapraví. Jenže 12 let je dlouhá doba, hlavy vychladly a Charlie Sheen postupem času zpytoval svědomí. A tak došlo nejen k usmíření, ale nyní i k jejich další seriálové spolupráci.

Charlie Sheen a Chuck Lorre tak po více než dekádě opět spojí síly a nepřekvapivě to bude zase u komedie. Lorreova novinka How To Be a Bookie bude pojednávat o protřelém bookmakerovi z Los Anglese, který se snaží přežít blížící se legalizaci hazardu, své výstřední klienty i rodinné trable. V této roli ovšem Sheena nečekejte. Hlavní postavu totiž ztvární komik Sebastian Maniscalco (Zelená kniha) a herecký veterán by se tu měl objevit v jedné z vedlejších rolí. Pro Sheena je to ovšem sympatický krůček ke comebacku a případně další výrazné roli. Chuck Lorre je pak pověstný nejen svým čuchem na komediální hity, ale také tím, že vsází na prověřené tváře. Takže je možné, že se bude Sheenova role časem rozšiřovat. Nechme se tedy překvapit, zda bude spolupráce Sheena s Lorrem i napodruhé úspěšná.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: CBS
Zdroj: Deadline Hollywood 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace