Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátá řada Stranger Things se zdrží


ikona
Spooner
netflixstávkastávka scenáristůstranger things
Městečko Hawkins čeká na scenáristy. 

Je to necelý týden, co organizace WGA oznámila novou stávku scenáristů a Hollywood každým dnem odhaluje další a další škody. Oběti se nevyhnou samozřejmě ani filmovému odvětví, kde už byla např. odložena produkce Bladea, mnohem větší škody ovšem zatím situace zanechává na televizním a seriálovém poli, kde se aktuálně stoplo vysílání všech významných Night Shows, Saturday Night Live a přípravu na další řadu odneslo několik seriálů v čele s poslední řadou Cobra Kai. A nyní se se stávka oficiálně dotýká i jednoho z nejpopulárnějších seriálů současnosti, netflixovského megahitu Stranger Things.

Natáčení páté a zároveň poslední řady mělo začít v následujících týdnech, to se ovšem nyní odkládá na neurčito. I když totiž mají bratři Dufferové všechny epizody napsané, k zásadním úpravám samozřejmě dochází i během natáčení a jak píší sami ve svém oficiálním prohlášení, psaní s rozběhnutím kamer rozhodně nekončí. Tvůrci zkrátka čekají na konec stávky a doufají, že přijde velmi brzy. Holt každý nemá takové koule, jako Amazon s Prsteny moci, kde natáčení druhé sezóny probíhá nadále i bez scenáristů na place. Jenže ti podle výsledku evidentně scházeli i na place té první, takže tam je to možná jedno. U finále jednoho z nejsledovanějších seriálů současnosti by ovšem absence scenáristického dopingu opravdu zabolela, a tak je pozastavení produkce vcelku logickým krokem. Tak doufejme, že to spekulovanou premiéru během roku 2024 nijak neohrozí.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace