Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Květen 2023


ikona
Diego.Dorlan
A Small LightFear The Walking DeadFUBARIvetaKvětenPlatonicPod hladinouPrehistoric PlanetPremiéryQueen Charlotte: A Bridgerton StorySiloStar Wars: VisionsThe ClearingVelikáWhite House PlumbersZákon gangu: Mayové
 

Začátek měsíce odstartovala minisérie White House Plumbers (1. května, HBO Max) s Woodym Harrelsonem a Justinem Therouxem, v níž můžeme sledovat pozadí nechvalně známé aféry Watergate. Minisérie Světlo naděje (2. května, Disney+) pojednává o Miep Gies, což byla žena, která během druhé světové války pomáhala s ukrýváním Anne Frankové. Animovaná antologie Star Wars: Visions (4. května, Disney+) nám ve své druhé řadě představuje další sbírku individuálních příběhů z předaleké galaxie. Minisérie Queen Charlotte: A Bridgerton Story (4. května, Netflix) je spin-offem populárních Bridgertonových a vypráví o nastávající královně, která není příliš nadšená z blížící se svatby.

White House Plumbers

The Other Two (4. května, HBO Max) se vrátilo ve své třetí sérii s příběhem o dvou sourozencích, kteří jsou zastíněni mladším bratrem, který našel slávu díky internetu. Krimi Pod hladinou (4. května, Prima+) nás ponoří do života a práce policejních potápěčů, kteří své dovednosti uplatňují na Slapech, kde každou chvíli něco (ne)vyplave na hladinu. Premiéru si také již odbyla druhá řada českého hitu Iveta (5. května, Voyo), která se podívá na další životní etapu této slavné zpěvačky.

Představilo se nám také dystopické Silo (5. května, Apple TV+), jež pojednává o tom, jak lidstvo žije v obrovském podzemním komplexu, jelikož povrch planety již není obyvatelný. V Class of ‘09 (10. května, Hulu) se setkáme s agenty FBI (jednou z nich je také Kate Mara), které spojuje ročník studia v Quanticu poté, co umírá jejich přítel. Se třetí řadou se také představí Kateřina Veliká (12. května, Netflix) a budeme tak moci dále sledovat dění na ruském carském dvoře 18. století. Jihokorejský distopický seriál Black Knight (12. května, Netflix) nám ukáže další verzi nehezké budoucnosti, kde osud lidstva závisí na kurýrech, kteří jsou klíčovou součástkou pro chod společnosti.

Silo

Komediální seriál Agrometal (13. května, Prima+) nám přihraje pohled na hudební scénu venkovského prostředí a snahu amatérů prorazit na hudební scéně. Zombie spin-off Fear The Walking Dead (14. května, AMC+) se znovu přišourá se svým pomalým rozkladem na naše obrazovky ve své již osmé řadě. Dokumentární seriál McGregor Forever (17. května, Netflix) o hvězdě MMA se probije na naše obrazovky v druhé půlce měsíce a nabídne nový pohled na jednu z největších hvězd tohoto bojového sportu. Druhou řadou dokumentární série Prehistoric Planet (22. května, Apple TV+) nás provede David Attenborough a opět nás vezme na výlet v čase a nabídne pohled na naši planetu před více než 65 miliony lety.

Platonic

Zákon gangu: Mayové (24. května, FX) se přiřítí na naše obrazovky a ve své páté řadě nabídne pokračování této motorkářské gangsterky. Jak vypadá pokus o obnovení starého přátelství nám předvedou Seth Rogen a Rose Byrne v novém komediálním seriálu Platonic (24. května, Apple TV+). Očekávaná akční komedie FUBAR (25. května, Netflix) s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli nám ukáže vztah otce s dcerou, kde každý z nich musí schovávat svou vlastní špionážní kariéru před tím druhým. V psychologickém thrilleru The Clearing (24. května, Disney+) uvidíme adaptaci příběhu o skutečném kultu a vyrovnávání se s minulostí. Skečová komedie I Think You Should Leave with Tim Robinson (30. května, Netflix) nám ukáže ve třetí řadě další nepříjemné situace, do nichž se zúčastnění dostanou.

Pro jaké seriály se v květnu rozhodnete vy?

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: HBO Max, Apple TV+
Zdroje:
Netflix, HBO, BBC, Hulu, AppleTV+, Disney+, FX, Voyo, Prima+, AMC+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace