Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: The Walking Dead: Dead City


ikona
Ojik
AMCjeffrey dean morganlauren cohanNeganThe Walking DeadThe Walking Dead: Dead Cityživí mrtví
Zapomeňte na okoukané lesy amerického jihovýchodu. Zombíci míří do Velkého jablka!  

Před půl rokem po dlouhých dvanácti letech skončili Živí mrtví alias The Walking Dead (recenzi čekejte brzy), jeden z největších seriálových fenoménů dneška. Fanoušci však byli dlouho s předstihem ujištěni, že své oblíbence budou vídat i nadále. K několika již vysílaným spin-offům byly oznámeny nové samostatné série, které budou sledovat další osudy hlavních hrdinů Živých mrtvých. Jako první zamíří na obrazovky The Walking Dead: Dead City, v němž spojí síly dva nepravděpodobní parťáci: drsňačka Maggie a napravený lotr Negan, aby zachránili Maggiina uneseného syna. Toho nová skupinka padouchů neunesla nikam jinam než do New Yorku. 

První ukázka nabízí vítanou změnu prostředí, v němž se nejen mezilidské půtky, ale především boje se zástupy zombies velmi dobře vyjímají. Celkové měřítko působí velkolepěji a svižný trailer navíc představuje téma naznačené v závěru původního seriálu, a sice nové chodce, kteří jsou zjevně inspirováni Resident Evilem i The Last of Us. Oba hrdinové to tak budou mít rozhodně těžké, zvlášť když vezmeme v potaz stále nevyřešené osobní rozpory plynoucí z toho, že on jí před očima brutálně zavraždil muže. Doufejme tedy, že nás za pár týdnů čeká pořádně svižná, drsná a strašidelná podívaná. První díl uvidíme už 18. června.

 

---

Autor: Ondřej Černý
Foto: AMC
Zdroj: AMC  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace