Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Archer končí


ikona
Sam.Vimes
archerfx
Není čas zemřít. Nebo ano? 

Animovaný komediální seriál Archer se bude loučit, nadcházející 14. řada bude jeho poslední. Ta začne na konci léta, 30. srpna, rovnou dvěma epizodami. Stejně jako v minulé řadě, i teď Archer a jeho tým musejí nějak fungovat bez vedení jeho matky Malory, která agenturu opustila kvůli smrti své dabérky Jessiky Walter. Roli šéfové si nově vyzkouší Lana a už teď je jasné, že to nebude mít vůbec jednoduché. Vrací se samozřejmě i Cyril, Cheryl, Pam, Ray a Krieger a nově se k týmu připojí agentka Zara Khan s hlasem Natalie Dew.

Agent Sterling Archer je v podstatě James Bond s nulovými zábranami, s amplifikovanými všemi negativními vlastnostmi. Tvůrce seriálu Adam Reed jeho postavu vymyslel na dovolené ve Španělsku, když nedokázal oslovit žádnou z krásných žen okolo – Archer by s tím neměl nejmenší problém. Prvních několik řad nabízelo neskutečnou kadenci mnohdy černohumorných hlášek na platformě špionážních zápletek jako z bondovek nebo Mission: Impossible. Pozdější série je sice už nepřekonaly, ale vždy si držely solidní úroveň, což je obzvláště obdivuhodné vzhledem k tomu, že až do 10. řady byl Adam Reed autorem scénářů téměř všech epizod a spoluautorem těch zbylých. Archer navíc hned několikrát chytil další dech, a to když hrdiny na chvíli poslal na druhou stranu zákona, když přešel na koncept sezón jako stylizovaných žánrových úkroků a když se nakonec vrátil zpátky k modelu špionážní agentury.

 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: FX
Zdroj: Deadline Hollywood

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace