Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí další marvelovské seriály?


ikona
Ojik
DaredevilDisney+EchoLokiMarvelMCU
Marvel konečně zveřejnil, jaké další seriály uvidíme do konce roku na Disney+.  

Už za měsíc, 21. června, se Samuel L. Jackson počtrnácté objeví jako Nick Fury, tentokrát aby se svými špiónskými parťáky zabránil Tajné invazi. A i když se to nezdá, bude to skoro rok od premiéry nějakého marvelovského seriálu; poslední byla negativně přijímaná She-Hulk loni v srpnu. U Disneyho se poté rozhodli trochu zvolnit, aby diváky nepřehltili novým obsahem na úkor jeho kvality, ale nyní se zdá, že na podzim opět dupnou na plyn. 

Na veřejné prezentaci oznámil marvelovský boss Kevin Feige další premiéry, které nás letos na Disney+ čekají. Po Tajné invazi bude následovat druhá série Lokiho, která se začne vysílat 6. října. Kromě starých známých se objeví i čerstvě oscarový Ke Huy Quan. Režie všech epizod se ujme duo hororových režisérů Justin Benson a Aaron Moorhead, kteří si práci pod Marvelem vyzkoušeli už u dvou dílů loňského Moon Knighta, jež na jejich nadřízené zřejmě udělaly dojem. Feige naopak ani slovem nezmínil návrat Jonathana Majorse v roli Kanga, který se divákům představil právě v první sérii Lokiho a následně tropil neplechu v nedávném třetím Ant-Manovi. Což je poněkud zvláštní, když jde o aktuální hlavní hrozbu, jíž bude marvelovský svět čelit. Že by studio opravdu dávalo ruce pryč od Majorse, jehož příští měsíc čeká soud za jeho nařčení z domácího násilí?

Nedlouho po Lokim, 29. listopadu, uvidíme Echo, mapující další osudy mlčenlivé antihrdinky Mayi Lopez, s níž jsme se seznámili v předloňském Hawkeyovi. Půjde nejen o první spin-off novodobých marvelovských seriálů produkovaných Feigem, ale současně o první seriál, který studio uvolní celý naráz namísto týdenního cyklu. Důvodem může být nižší počet epizod – spekuluje se o pouhých pěti. Echo podstoupila přetáčky a byla odkládána, takže je také možné, že jde o problematický projekt, který chtějí mít u Disneyho rychle z krku. V sérii se každopádně vrací Daredevil a jeho nepřítel Kingpin, kteří se následně objeví v mnohem očekávanějším návratu Daredevila s podtitulem Born Again, jenž se aktuálně natáčí. 

Mezi oběma seriály do kin ještě vtrhnou Marvels, tak doufejme, že u Disneyho vědí, co dělají, a nečeká nás další smršť projektů, které se v lepším případě jen požerou mezi sebou, v tom horším i znovu zanechají hořkou pachuť. Na který ze dvou seriálů se těšíte víc? 

---

Autor: Ondřej Černý
Foto: Disney+
Zdroj: Variety

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace