Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Návrat Futuramy


ikona
Spooner
futuramahuluMatt Groening
Animovaní oblíbenci z Planet Express vyrážejí za novým dobrodružstvím. 

Je to deset let, co (už podruhé) skončil kultovní sci-fi animák Futurama a mnozí fanoušci si mysleli, že animovanou bandu v čele s Fryem a hláškujícím Benderem vidíme naposledy. Jenže po dekádu trvající pauze se legendární seriál (už podruhé) vrací. Futurama se dočkala nové šance na streamovacím Hulu, která si loni objednala nových 20 epizod. A první polovina z nich odstartuje na platformě už 24. července. Návratu se opět ujali původní tvůrci Matt Groening s Davidem X. Cohenem a vrátí se také staré známé hlasové obsazení. A to včetně Johna DiMaggia aka Bendera, u něhož to zprvu vypadalo, že se vzkříšení značky nezúčastní. Nakonec se ovšem s tvůrci přeci jen dohodl, a tak nás čeká nostalgický comeback se vším všudy.

Nové díly by pak měly nabídnout fanouškům odpovědi na mnohé záhady či dlouhodobé dějové linky, včetně dalšího rozebrání vztahu Leely s Fryem či odhalení historie zlého robotického Santy. Bude se ovšem reagovat také na aktuální témata, takže se ve městě rozšíří nová pandemie a kromě vakcín se budou řešit také bitcoiny či streamovací služby. První teaser toho ovšem příliš neukáže, pouze připomene klasickou znělku a ukáže pár střípků našich oblíbených hrdinů. I tohle málo však asi bude stačit fandům k úsměvu od ucha k uchu a těšení se na léto.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Hulu
Zdroj: Hulu 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace