Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Samantha se objeví v pokračování Sexu ve městě


ikona
Spooner
a jak to bylo dálKim Cattrallsarah jessica parkersex ve městě
Zakopání válečné sekyry, nebo jen trik na nalákání diváků? 

Když se před dvěma lety objevilo na HBO Max pokračování seriálové legendy Sex ve městě s názvem A jak to bylo dál..., kabelovka i diváci čekali jasný hit pro ženské publikum. Jenže se to úplně nepovedlo. Nad sequelem brblali často i skalní fanynky slavného předchůdce a jediné, co si z nové série diváci pamatují, je poněkud úsměvná smrt pana Božského. Ratingy byly ovšem i přes rozporuplné reakce solidní, a tak je druhá řada dalších trampot Carrie, Mirandy a Charlotte na cestě. A jelikož se diváci musí na něco nalákat, dojde i na tvář, kterou byste u této značky již nečekali.

Ano, v druhé sezóně A jak to bylo dál… se přeci jen objeví Kim Cattrall v roli diváky oblíbené Samanthy. Cattral se přitom před lety nerozešla s tvůrci i svými hereckými kolegyněmi vůbec v dobrém. Před lety odmítla hrát v dlouho plánovaném třetím filmu, jelikož nebyla spokojena se směřováním své postavy a prohlásila, že s ikonickou rolí nadobro končí. Následovalo pár nepěkných slovíček na adresu seriálu i následná mediální přestřelka a rozkmotření se Sarah Jessicou Parker. Když se pak oznámili práce na navazujícím seriálu, Parker i tvůrce značky Michael Patrick King v podstatě řekli, že se s herečkou již nepočítá. Jenže nyní čeká fandy přeci jen překvápko.

Netěšte se však na Samanthu příliš. Bude se totiž dle všeho jednat pouze o krátké cameo, v němž bude mít věčná milovnice sexu telefonní hovor s Carrie. Cattral pak svou scénu natočila v Londýně bez toho, aniž by se vůbec potkala s Kingem, Parker a dalšími hereckými kolegyněmi. K malému výskytu jí totiž podle všeho ukecal jeden z kápů HBO Casey Bloys, který zřejmě dal na šek dostatečný počet nul. Na žádné zakopání sekyry mezi herečkami to tedy rozhodně nevypadá a podle všeho se dá vyloučit i hereččino větší objevení v seriálu. Aspoň menší radost by však krátké znovushledání se Samanthou fandům udělat mohlo.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Warner Bros.
Zdroj: Variety 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace