Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Akční klip z třetího Zaklínače


ikona
Spooner
henry cavillnetflixwitcherzaklínač
Čekají nás alespoň skvělé bitky? 

Premiéra třetího Zaklínače se kvapem blíží, strach diváků po nepovedené druhé řadě ale příliš neustává. Trailery se sice snažily, ale fanouška zkrátka moc ze židle nezvedly a mnoho diváků tak zajímá hlavně fakt, jak tvůrci rozlučku Henryho Cavilla, který s postavou Geralta po této řadě skončil, ustojí. A jelikož si plnohodnotnou upoutávku vyplácali nedávno, na netflixovskou akci Tudum dovezli akční sekvenci, v níž náš oblíbený hrdina společně s Yennefer a bandou trpaslíků zachraňuje Ciri před bandou záporáků. 

Opět se tu ukazuje, že akční sekvence a choreografie jsou jedny z mála věcí, na něž se můžeme v seriálu jakž takž spolehnout. A to právě díky Cavillovi, který jde do soubojů na sto procent a nechává v nich evidentně všechno. Na druhou stranu fakt doufám, že je klip prostříhaný, protože zjevování a mizení postav je tu poměrně děsivé, stejně jako umírání některých Geraltových protivníků, aniž by se jich viditelně dotkl. A o hadrech Yennefer ze sekáče radši ani nemluvím. Na první pohled je sice klip docela fajn, ale obavy z výsledku bohužel ničím nezahnal.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace