Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: První klip sólovky Daryla z Živých mrtvých


ikona
Spooner
amcdaryl dixonnorman reedusthe walking deadživí mrtví
Nemrtvý eurotrip Daryla Dixona. 

Seriálový hit Živí mrtví sice loni uzavřel svou až příliš dlouhou televizní cestu, známého zombie univerza se ovšem jen tak nezbavíme. Je to pouze pár dní, co si na AMC odbyl premiéru spin-off The Walking Dead: Dead City, v němž hodně nepravděpodobná dvojice Maggie a Negan vyrazila do New Yorku, stále se kutí televizní filmy s Rickem a Michonne a už na podzim dostaneme další seriál, ve kterém se pro změnu vrátí divácký oblíbenec Daryl s tváří Normana Reeduse. Opravdu originálně pojmenovaný seriál The Walking Dead: Daryl Dixon pak známého drsňáka dostane do post-apokalyptické Evropy. Probudí se totiž na břehu Francie a neví, kde se zde vzal. Musí proto putovat nehostinnou zemí, aby našel způsob, jak se vrátit zpátky domů. 

AMC pak ku příležitosti premiéry Dead City ukázalo první klip a momenty, v nichž Daryl putuje nehostinnou Evropou, docela překvapí v rámci série skvěle nasnímanými záběry, která dávají příslib, že zde by si mohli tvůrci hezky pohrát s francouzskými kulisami. A Daryl tady bude evidentně zničenější než obvykle. Dvouminutový klip toho však jinak moc neprozradí a asi bych si přál o něco tísnivější atmosféru. Na nějaké soudy je však příliš brzy. Uvidíme, co nám prozradí první trailer.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: AMC
Zdroj: AMC 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace