Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zaklínač: První část 3. řady

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Greendroid
Děkujeme za pochvalu i připomínku. U korektury mi to uteklo.
256750
Děkujeme za pochvalu i připomínku. U korektury mi to uteklo.
256748
2 0
reagovat
Je to strašnej guláš.
256749
Je to strašnej guláš.
0 0
reagovat

Super recenze

Skvělá recenze, díky za ni. Jsem rád, že se autor soustředí spíše na kvalitu seriálu a rasové důvody nechává bokem. 
Dovolil bych si upozornit na rozdíl mezi slovy efektní (něco vypadá cool) a efektivní (něco účelného, provedeného bez zbytečého mrhání časem např.) :)
256748
Skvělá recenze, díky za ni. Jsem rád, že se autor soustředí spíše na kvalitu seriálu a rasové důvody nechává bokem.  Dovolil bych si upozornit na rozdíl mezi slovy efektní (něco vypadá cool) a efektivní (něco účelného, provedeného bez zbytečého mrhání časem např.) *:)*
Super recenze
4 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat

Díky za rychlou recenzi

Jako nečtenáře mě nejvíc štve právě to opuštění tónu drsného fantasy, kde vás na každé cestě nebo v každém městě může cokoliv nebo kdokoliv zabít. Ta špína a deprese, která se vyrovnávala postavami jako Marigold byla v první řadě super.

Teď už mi přišlo, že to místama připomíná Hercula s Kevinem Sorbem. Spousta vtípků, laciné kulisy (Shaerrawedd), všechno vesele nasvícené a barevné a k tomu pár příšer s mizerným CGI.
Do toho tam jsou úplně nesmyslné lapsy, které si přitom mohli úplně snadno odpustit a působí jako pěst na oko zvlášť když hned první díl jich je plný - DÁLE SPOILERY - viz celá zápletka, že potřebují Marigolda, aby doprovodil Ciri, protože oni s ní nesmí být vidět, jenom aby v dalším záběru jeli vedle sebe všichni na koních...to si nemohli alespoň zalézt někam do vozu? Nebo scéna, kdy Geralt beží s mečem v ruce do portálu kolem Rience se zlomenými zápěstími a nezabije ho, i když jsme ho pár vteřin před tím viděli vykonávat nelidsky rychlé finesy s tím stejným mečem a najednou ho nemůže ani natáhnout, aby při běhu sejmul jejich největšího nepřítele, kvůli kterému to celé dělali? To by bylo vážně tak komplikované tu scénu poskládat tak, že Geraltovi při souboji odletí meč o několik metrů dozadu směrem k portálu, takže ve chvíli, kdy si všimne, že se portál hroutí, tak musí rychle pro meč a ven směrem od Rience? Měl jsem přitom pocit, že z diváků vážně dělají totální idioty, zvlášť když o pár scén později Geralt pronese, že nejdřív musí vyřešit nadobro Rience...

Plus mi trochu přišlo, že už se v téhle sérii ani nenamáhaly s kostými, protože to co tam na sobě Yenefer nosí vypadá, jako kdyby prostě vyšla dneska někde ze Zary, což mě z toho světa několikrát vyloženě vytrhlo.
256747
Jako nečtenáře mě nejvíc štve právě to opuštění tónu drsného fantasy, kde vás na každé cestě nebo v každém městě může cokoliv nebo kdokoliv zabít. Ta špína a deprese, která se vyrovnávala postavami jako Marigold byla v první řadě super. Teď už mi přišlo, že to místama připomíná Hercula s Kevinem Sorbem. Spousta vtípků, laciné kulisy (Shaerrawedd), všechno vesele nasvícené a barevné a k tomu pár příšer s mizerným CGI. Do toho tam jsou úplně nesmyslné lapsy, které si přitom mohli úplně snadno odpustit a působí jako pěst na oko zvlášť když hned první díl jich je plný - DÁLE SPOILERY - viz celá zápletka, že potřebují Marigolda, aby doprovodil Ciri, protože oni s ní nesmí být vidět, jenom aby v dalším záběru jeli vedle sebe všichni na koních...to si nemohli alespoň zalézt někam do vozu? Nebo scéna, kdy Geralt beží s mečem v ruce do portálu kolem Rience se zlomenými zápěstími a nezabije ho, i když jsme ho pár vteřin před tím viděli vykonávat nelidsky rychlé finesy s tím stejným mečem a najednou ho nemůže ani natáhnout, aby při běhu sejmul jejich největšího nepřítele, kvůli kterému to celé dělali? To by bylo vážně tak komplikované tu scénu poskládat tak, že Geraltovi při souboji odletí meč o několik metrů dozadu směrem k portálu, takže ve chvíli, kdy si všimne, že se portál hroutí, tak musí rychle pro meč a ven směrem od Rience? Měl jsem přitom pocit, že z diváků vážně dělají totální idioty, zvlášť když o pár scén později Geralt pronese, že nejdřív musí vyřešit nadobro Rience... Plus mi trochu přišlo, že už se v téhle sérii ani nenamáhaly s kostými, protože to co tam na sobě Yenefer nosí vypadá, jako kdyby prostě vyšla dneska někde ze Zary, což mě z toho světa několikrát vyloženě vytrhlo.
Díky za rychlou recenzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se