Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Sex Education se loučí


ikona
Jokolo
netflixsex education
Kdo se vrátí v poslední sérii? 

21. září se na Netflixu objeví definitivně poslední série oblíbené show Sex Education. Ta si po třech řadách získala mezi diváky značnou oblibu, přičemž velkou měrou k tomu přispěly sympatické postavy zahrané výbornými herci. Ti byli nicméně vybráni tak dobře, že se jejich kariéry natolik rozproudily, až byli herci nuceni ze seriálu odejít. Zprvu jsme tedy dostávali zprávy, že potenciální páté série se z pochopitelných důvodů neúčastní Emma Mackey jako Maeve ani Ncuti Gatwa jako Eric, tedy dvě třetiny hlavního a nejoblíbenějšího triptychu postav. Zdá se ale, že tvůrci usoudili, že takové pokračování by nemělo smysl, a rozhodli se vše ukončit nadcházející čtvrtou sérií, v níž se vrátí většina starých známých, chybět bude ale Tanya Reynolds jako švihlá Lily, i Patricia Allison jako její přítelkyně Ola. Díky letošnímu zakončení se navíc showrunneři vyhnou trapnému dilematu, jak řešit to, že středoškoláci by vypadali jako vyžilí třicátníci, přičemž tento problém je evidentní už v nadcházejícím traileru.

Ten pak spíše než plnohodnotný nástin děje poskytuje jednu povedenou energickou scénku, v níž se objeví staří známí tak, jak je máme rádi. Veselí, emotivní, vtipní a mluvící o sexu. Nás tak čeká poslední dávka vztahových peripetií, pravděpodobné uzavření vztahu mezi Otisem a Maeve, případně Ericovo hledání vlastní identity, kvůli kterému opustil svou bývalou nemesis i lásku Adama. Těšíte se? A jste rádi, že oblíbená série skončí už letos čtvrtou řadou?

--- 

Autor: Marek Mičke
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix
 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace