Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Videoherní Twisted Metal


ikona
Spooner
anthony mackiepeacocktwisted metal
Budou hláškující Anthony Mackie a vraždící klaun bavit? 

Videoherní adaptace jsou díky úspěchu The Last of Us a animovaného Super Maria na vzestupu a využít toho bude chtít i streamovací Peacock. Ten nám už za pár týdnů představí jednu z PlayStation klasik, Twisted Metal, kterou ale znají převážně pamětníci starých konzolí. Jednalo se o poměrně jednoduchou béčkovou hru, v níž jste v autě pomocí nejrůznějších vychytávek zabíjeli soupeře. Šlo o ujetou zábavu a podobným směrem bude chtít evidentně jít také seriálová adaptace. 

Podíváme se tak do postapokalyptického světa, v němž má hlavní hrdina s tváří Anthonyho Mackieho jet nebezpečnými cestami, aby doručil tajemný balíček. Společnost mu bude dělat Stephanie Beatriz z Brooklyn Nine-Nine a narazí spolu samozřejmě na ikonické postavy ze hry v čele s vraždícím klaunem. Plnohodnotná upoutávka pak sice vypadá malinko lacině a úplně kulervoucí honičky nás asi nečekají, ukázka si ale drží sympaticky ulítlý styl a svým humorem připomene např. Zombieland. Ostatně ještě aby ne, když seriál pochází od stejných scenáristů. Na druhou stranu hláškující Mackie mi zatím moc nesedí, tak uvidíme, co z tohoto videoherního pokusu nakonec vyklube.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Zdroj: Peacock
Foto: Peacock 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace