Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Hvězdné Special Ops: Lioness od Taylora Sheridana


ikona
Spooner
Lionessmorgan freemannicole kidmanSpecial Opstaylor sheridanzoe saldana
I Taylor Sheridan chce mít svůj Homeland. 

Oblíbený tvůrce Taylor Sheridan má sice v posledních týdnech velké vrásky kvůli předčasnému konci megahitu Yellowstone, pořád ale patří mezi největší televizní workoholiky, z jehož stáje vychází jedna novinka za druhou. A nešetří v nich nejen penězi, ale také hvězdami. V jeho nejnovějším počinu se těch hvězd objeví rovnou několik. V novince Special Ops: Lioness se navíc podíváme mimo svět Yellowstone a Sheridan si zkusí zase jiný žánr, konkrétně špionážní thriller ve stylu kultovního Homelandu.

Hlavní hvězdou zde bude Zoe Saldana coby šéfka speciálního programu, z jejíž stáje vychází špičkově vycvičené agentky v utajení. Jenže jedna z jejích svěřenkyň, která má pomoci svrhnout teroristickou organizaci, se dostane do problémů. A dojde také na politikaření a špionážní hru, kterou budou mít na starosti Morgan Freeman a Nicole Kidman. Ano, slavnými jmény se tu opravdu nešetří a zdá se, že bychom mohli dostat příjemný mix akce a zákulisních pletich, jenž bude mít doufejme podobně drsnou a nekompromisní atmosféru jako Sheridanovo Sicario. Tady je slušná šance na pecku.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace