Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nadějná Ahsoka


ikona
Spooner
ahsokadisney+rosario dawsonstar wars
Oblíbená postava ze světa Star Wars útočí v parádních záběrech.  

Třetí Mandalorian je už pár měsíců za námi, a tak je na čase, aby nám Disney+ naservírovalo další seriál ze světa Star Wars. Tím bude za měsíc sólovka diváky oblíbené bojovnice Ahsoky s tváří Rosario Dawson. Ta se bude snažit najít a zlikvidovat velkou hrozbu, velkoadmirála Thrawna s tváří Larse Mikkelsena. A bude se přitom snažit učit mladou Sabine Wren. Už teaser vypadal poměrně nadějně, plnohodnotný trailer ovšem překvapuje nejen solidní atmosférou, opět velmi štědrým rozpočtem, ale také velkou várkou soubojů se světelnými meči. 

Nejvíce nadšení ovšem evidentně budou fanoušci seriálu Star Wars: Povstalci, jelikož se v novince objeví hned jeho několik hrdinů. A do toho máme ještě zelenou Mary Elizabeth Winstead a charismatického Raye Stevensona v jedné z jeho posledních rolí. Ano, vypadá to opravdu slibně. Na druhou stranu, po našlapaných Star Wars trailerech jsem se spálil už tolikrát, že raději zůstávám sakra obezřetný.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace