Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Brutální spin-off The Boys


ikona
Spooner
amazonbandagen vthe boys
Když vás studium může stát život. 

Čtvrtá série populárního seriálu The Boys aka Banda se kvůli scenáristické stávce nakonec zdrží, na Amazonu ale mají naštěstí čím tuto mezeru pokrýt. Po animovaných Ďábelských historkách totiž dostaneme i první hraný spin-off ze života poněkud brutálnějších superhrdinů, Gen V. Ten nás zavede na univerzitu pro lidi s nadpřirozenými schopnostmi, která učí novou generaci superhrdinů. Jenže když se odhalí temné tajemství školy, hlavní postavy se musí rozmyslet, jakým typem hrdiny chtějí být. 

Seriál tak bude kombinovat klasický teenagerský seriál ze školního prostředí s ulítlým a brutálním stylem původního seriálu. Zatím to však funguje tak nějak napůl. Zápletka a materiál docela šlapou, potěší účast starých známých z The Boys a finální montáž láká opět na ze řetězu utrženou krvavou jízdu. Na druhou stranu ovšem hlavní postavy zatím příliš netáhnou a teenagerský styl mi do tohoto nekompromisního světa stále moc nesedne. Třeba si to ale ve výsledném seriálu sedne více. Tedy aspoň v to pevně doufám.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Zdroj: Amazon Prime
Foto: Amazon Prime 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace