Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se seriálovým Landem?


ikona
Spooner
disney+donald gloverlandostar wars
Kdo se nakonec ujme sympaťáka a podfukáře z předaleké galaxie? 

Filmová sólovka Hana Sola sice řadě fanoušků i účetním od Disneyho příliš velkou radost neudělala, jedna věc se však u příznivců Star Wars přeci jen chytla – obsazení sympaťáka Donalda Glovera do role mladého Landa Calrissiana. Známý herec a rapper si i na menším prostoru pořádně řekl o diváckou pozornost. Ihned se proto spekulovalo, že by se mohl Hanův parťák brzy vrátit a v roce 2020 dokonce Disney oznámil oficiální práce na jeho seriálu. Jenže od té doby uplynuly tři roky a projekt se prakticky nikam nepohnul a kromě občasného Gloverova ujištění, že by si ikonickou roli rád znovu zahrál, bylo kolem novinky ticho po pěšině. Nyní se však možná konečně začaly trochu posouvat ledy.

Původně dosažený tvůrce Justin Simien je totiž už takřka rok od válu. Projekt měl opustit loni, když začal točit disneyovku Strašidelný dům. A vzhledem k tomu, jaký propadák a nudný film se z filmu v posledních dnech vyklubal, je možná dobře, že dojde ke střídání. Scénář má totiž nové na starosti právě Donald Glover se svým bratrem Stephenem, s nímž spolupracoval již na oceňované Atlantě či nedávném seriálu Swarm. 

Tihle bráchové si zkrátka rozumí a nyní se budou snažit pohnout s kouskem, který až moc dlouho stojí na místě. Na druhou stranu ale ještě nějaký pátek stát bude. Bratři se totiž podle všeho upsali seriálu těsně před scenáristickou stávkou, a tak toho zřejmě ještě moc napsaného nemají. Takže nám zřejmě i do samotného natáčení zbývá pořád hodně času. Je však dobré vědět, že seriálový Lando s Gloverem v hlavní roli ještě evidentně neřekl poslední slovo a stále s ním musíme počítat.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Lucasfilm
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace