Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Srpen 2023


ikona
Sam.Vimes
ahsokaarcherbillionsjen vraždy v budověmiliardyonly murders in the buildingpremiéryreservation dogsstar wars
 

Dříve se prázdniny nesly ve znamení seriálového sucha a prostoru pro dohánění restů ze zbytku sezóny. To už dnes v době nadvlády streamů neplatí, přesto je srpen na seriálové premiéry skoupější než předchozí měsíce. Potřetí se vrátí Reservation Dogs (2. srpna, Hulu), mladí indiáni, kteří se chtějí dostat z rezervace v Oklahomě do vysněné Kalifornie, v seriálu od Taiky Waititiho. Utrápená žena v domácnosti v podání Rose Byrne potřetí a naposledy hledá únik v aerobiku v dramedy Physical (2. srpna, Apple TV+). První ze dvou srpnových seriálů z předaleké Galaxie je animák Star Wars: Young Jedi Adventures (2. srpna, Disney+) s druhou polovinou své první řady.

Vyšetřovat Jen vraždy v budově (8. srpna, Hulu) budou již potřetí Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez. Zpívat se znovu bude v seriálu se záměrně krkolomným a meta názvem High School Musical: The Musical: The Series (9. srpna, Disney+), navazujícím na oblíbenou filmovou sérii. Posedmé a naposledy roztočí Miliardy (13. srpna, Showtime) Paul Giamatti. Počtvrté se budou přitahovat Solární protipóly (14. srpna, Hulu) v animovaném seriálu od Justina Roilanda, jednoho z tvůrců Ricka a Mortyho, tentokrát už ovšem bez mezitím vyhozeného Roilanda. Jeho hlas u jedné z hlavních postav nahradil Dan Stevens.

K medializované soudní při Depp v. Heard (16. srpna, Netflix) se vrátí nová dokumentární minisérie. Druhý návrat do světa Hvězdných válek obstará fanoušky oblíbená Ahsoka (23. srpna, Disney+) s tváří Rosario Dawson. Vedle ní se objeví i zesnulý Ray Stevenson ve své poslední roli.

Pět obyčejných lidí napříč planetou bude nadále svědky mimozemské Invaze (23. srpna, Apple TV+). Motivy severské mytologie zpracovává Ragnarok (24. srpna, Netflix) skrze dospívající Nory a boj se znečištěním a změnou klimatu. V české kriminálce Oktopus (28. srpna, ČT) budou odložené případy vyšetřovat detektivové v podání Kryštofa Hádka, Miroslava Krobota a Mariky Šoposké. Ve čtrnácté a poslední řadě se rozloučí Archer (30. srpna, FXX), animovaná variace na Jamese Bonda bez morálních zásad. Na konci měsíce vyplují pirátské posádky hledat tajemný One Piece (31. srpna, Netflix) v hrané verzi japonské mangy a anime.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Disney+, Showtime, Netflix
Zdroj:
Disney+, Showtime, Netflix, FXX, Hulu, Apple TV+, ČT

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace