Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriály od Marvelu se odkládají


ikona
Spooner
agatha Harknessdaredevildisney+echoironheartkevin feigelokimarvelsecret invasion
Kevin Feige nadále mění své plány. 

Když před více než dvěma lety začal Kevin Feige své marvelovské univerzum rozšiřovat o seriály na Disney+, mělo studio s touto tvorbou velké ambice. V prvních dvou letech do nás tak streamovací služba sypala takřka jeden komiksový seriál za druhým. Jenže plány se začaly brzy zadrhávat a stejně jako v případě filmů, i seriály z MCU svou kvalitou slušně řečeno kolísaly a např. na tragickou She-Hulk se všichni snaží zapomenout. A nedávná supernudná Tajná invaze marnost současných projektů jen potvrdila. Už na začátku letošního roku proto v Marvelu oznámili, že s produkcí seriálů malinko přibrzdí a budou se z nich snažit vytvořit větší události pro fanoušky. A po neúspěchu s Nickem Furym, a také kvůli aktuálním stávkám, začínají svá slova naplňovat.

U Marvelu proto takřka kompletně překopali svůj kalendář a nenechali v něm skoro kámen na kameni, tedy až na jednu blízkou výjimku. Tou je samozřejmě očekávaný Loki, asi jediná divácká jistota, kterou má televizní divize na skladě. Oblíbený bůh klamu tedy stále dorazí na začátku října, jinak je ale vše jinak. Na listopad plánovaná Echo dorazí nakonec až v lednu a ještě před ní, konkrétně během Vánoc, se dočkáme druhé řady animáku Co kdyby…? Zdrží se pak také spin-off WandaVision s čarodějkou Agathou Harkness. Její sólovka nejen, že byla přesunuta z počátku příštího roku na období kolem Halloweenu, ale navíc byla přejmenována z Agatha: Coven of Chaos na Agatha: Darkhold Diaries. Návrat animovaných X-Menů pak dorazí na začátku příštího roku. 

A co napjatě očekávaný návrat Daredevila? U toho je odpověď ještě smutnější. Seriál Daredevil: Born Again byl společně s chystanými projekty Ironheart a Wonder Man vyškrtnut z pomyslného kalendáře úplně a není vůbec jasné, kdy se jich dočkáme. Zde ovšem můžou za odklad na neurčito již zmiňované stávky, jež u těchto počinů pozastavily natáčení. Dá se tak tipovat, že dříve než v roce 2025 se jich nedočkáme. Snad bude dlouhé čekání stát za to a Marvel věnuje chystaným novinkám konečně větší péči.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+, Netflix
Zdroj: DarkHorizons 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace