Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Akční scéna z The Continental


ikona
Spooner
john wickmel gibsonpeacockthe continental
Seriálový prequel Johna Wicka servíruje výživnou úvodní scénu. 

Už za týden vtrhne na stremovací Peacock dlouho očekávaná minisérie ze světa Johna Wicka, The Continental. V ní se nám představí mladý Winston s tváří neznámého Colin Woodell a budeme sledovat jeho krvavou cestu k tomu stát se šéfem titulního hotelu. Musí se ovšem předtím zbavit toho stávajícího s tváří Mela Gibsona a za pomoci svých parťáků postřílet několik zabijáků. Tvůrci slibují stylové akční hody. Obavy fanoušků z toho, že úroveň přestřelek a bitek bude mnohem slabší než v podání Johna Wicka, ovšem stále přetrvávají. 

Peacock se proto rozhodl vyvést je z omylu a naservírovat nám úvodní akční scénu s Winstonovým zabijáckým bráchou Frankiem, který si přímo říká o spekulace, zda není samotným taťkou Johna Wicka. V akci i vzhledu totiž jako by mu z oka vypadl. Režie se navíc vytasila s hodně akční tříminutovkou s dlouhými kamerovými záběry, povedenou choreografií a několika zatraceně efektními „killy“. Na seriálovou scénu velmi solidní práce, po níž očekávání přeci jen vzrůstají. Snad si autoři nevyplácali to nejlepší hned na začátek.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Peacock
Zdroj: Peacock 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace