Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový Percy Jackson


ikona
Spooner
disney+percy jacksonPercy Jackson a Olympané
Vyjde populárnímu mladému polobohovi jeho seriálový reparát? 

Když před třinácti lety vtrhla do kin adaptace první knihy o Percy Jacksonovi, studio i tvůrci doufali v populární fantasy sérii, jež se sveze na popularitě Harryho Pottera. Jenže to úplně nedopadlo, značka to v kinech zabalila po druhém průměrném díle a spokojeni moc nebyli ani čtenáři předlohy. Jenže knižní sága je to stále velmi populární, a tak se náctiletý polobůh dočká v prosinci na Disney+ druhé šance. A tentokrát u toho bude dozorovat i autor předlohy Rick Riordan, jenž samozřejmě slibuje co největší věrnost látce. První větší upoutávka značí, že čtenáři by mohli být tentokrát o něco spokojenější.

První řada seriálu Percy Jackson a Olympané bude stejně jako první snímek podle knihy Zloděj blesku, v níž titulní náctiletý klučina zjistí, že je polobůh a seznamuje se svými schopnostmi. Problém však nastane, když ho Zeus obviní z krádeže jeho hole ukrývající blesky. Upoutávka pak láká na poctivé dětské dobrodružství a rodinnou zábavu s prozatím sympatickým hlavním představitelem a poměrně velkorysou vizuální stránkou. Budou aspoň tentokrát fanoušci spokojeni? Nechme se překvapit, zatím však vypadá materiál vcelku nadějně.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace