Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Retro drama Lekce chemie


ikona
Spooner
brie larsonlekce chemielessons in chemistry
Z podceňované chemičky oblíbenou kuchařkou a feministkou. 

Brie Larson má sice na poličce Oscara a za několik týdnů se opět vrátí do kin coby Captain Marvel v komiksovce The Marvels, její obliba u fandů však není kdovíjaká. A co si budeme povídat, dramatické role jí přeci jen sednou o něco víc. I proto by mohla být její novinka Lekce chemie velmi nadějnou záležitostí, a to nejen po herecké stránce. Larson si zde zahraje Elizabeth Zott, talentovanou chemičku, která ovšem kvůli mužským kolegům skončí na dlažbě, a tak své neotřelé znalosti začne používat v kuchařské show. 

Zde ovšem ženám nenabízí jen originální recepty, ale také pokrokářské myšlenky, jimiž dává jasně najevo, že ženy nepatří jen za plotnu. Ne všem se ale její názory líbí. Upoutávka pak láká na poctivé retro drama s Brie Larson v roli, která jí přesně sedí, a se štědrým Applem za zády, který na výpravě a vizuálu evidentně zase nešetřil. Navíc tu máme silné i vděčné téma, které je zde navíc zatím prodáváno velmi sympaticky a v neposlední řadě také tvůrčí dohled Susannah Grant, jež má za sebou výbornou krimi Neuvěřitelná. Tady někdo od „jablíčka“ asi hodně myslí na Zlaté glóby.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace