Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hotel Continental: Pilot

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Já jsem spokojený. Tempo by mohlo/mělo být dravější a epizody kratší - cca kolem 60 minut. Ale jinak mi to sedlo a dost se u toho bavím.
256863
Já jsem spokojený. Tempo by mohlo/mělo být dravější a epizody kratší - cca kolem 60 minut. Ale jinak mi to sedlo a dost se u toho bavím.
0 0
reagovat

7/10

Mytologie světa a zbraňový fetiš z Wicka se potkává s podsvětím a atmosférou z Gangs of London a časovým zasazením děje a stylovým hudebním doprovodem z videoherní trojky Mafie a je to radost sledovat. Historka o tom, jak Winston k hotelu přišel a kolik lidí při tom skončilo s kulkou v hlavě (nebo jiné, životně důležité části, těla:D), v první epizodě předvádí solidní rozjezd. Jak se dalo s přesunem značky z plátna na obrazovku předem očekávat, akce tentokrát ustoupila do pozadí ve prospěch dialogových scén, vykreslení postav a vztahů mezi nimi a obecně příběhu. Akce a choreografie bitek sice nedosahuje kvalit jakékoliv potyčky z mateřské série, ale v rámci streamovací produkce jde o nadstandard a ani její množstevní zastoupení v ději není pouze symbolické. Neznámý casting je typově obsazený dokonale (bizarní sourozenecká dvojice zabijáků vládne:+). Škoda, že se Gibson v ději moc neukáže, ale i na omezeném prostoru dokazuje, že styl a charisma stále neztratil. Pochvala za nečekaný závěr dílu, tematický OST plný dobových pecek a postavu zástupce zákona, čím padá dosavadní teorie o neexistenci policejních složek v tomto univerzu:D.
256857
Mytologie světa a zbraňový fetiš z Wicka se potkává s podsvětím a atmosférou z Gangs of London a časovým zasazením děje a stylovým hudebním doprovodem z videoherní trojky Mafie a je to radost sledovat. Historka o tom, jak Winston k hotelu přišel a kolik lidí při tom skončilo s kulkou v hlavě (nebo jiné, životně důležité části, těla*:D*), v první epizodě předvádí solidní rozjezd. Jak se dalo s přesunem značky z plátna na obrazovku předem očekávat, akce tentokrát ustoupila do pozadí ve prospěch dialogových scén, vykreslení postav a vztahů mezi nimi a obecně příběhu. Akce a choreografie bitek sice nedosahuje kvalit jakékoliv potyčky z mateřské série, ale v rámci streamovací produkce jde o nadstandard a ani její množstevní zastoupení v ději není pouze symbolické. Neznámý casting je typově obsazený dokonale (bizarní sourozenecká dvojice zabijáků vládne*:+*). Škoda, že se Gibson v ději moc neukáže, ale i na omezeném prostoru dokazuje, že styl a charisma stále neztratil. Pochvala za nečekaný závěr dílu, tematický OST plný dobových pecek a postavu zástupce zákona, čím padá dosavadní teorie o neexistenci policejních složek v tomto univerzu*:D*.
7/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se