Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Válečné Jsou světla, která nevidíme


ikona
Spooner
All The Light We Cannot Seehugh lauriejsou světla, která nevidímeMark Ruffalo,netflixshawn levy
Opravdu dokáže Shawn Levy natočit seriózní válečné drama? 

Netflix sice nemá do konce roku v zásobě žádný ze svých největších seriálových hitů, pořád má ovšem na skladě v zásobě několik nadějných a ambiciózních titulů. Jedním z nich je i minisérie Jsou světla, která nevidíme podle stejnojmenného románu Anthonyho Doerra, za který získal Pulitzerovu cenu. A to už zní samo o sobě jako hodně silný materiál. Novinka bude pojednávat o slepé francouzské dívce, která během druhé světové války hlásí do světa odbojové motivy plné naděje, které se samozřejmě okolním náckům příliš nelíbí a chtějí hlavní hrdinku vystopovat.

Čtyřdílnou minisérii, v níž se objeví např. Mark Ruffalo či Hugh Laurie, pak kompletně zrežíroval mnohými nenáviděný Shawn Levy. Což je na evidentně velmi ambiciózní flák hodně odvážná volba. I nový trailer však vypadá skvěle. I když je sice stopáží až příliš přetažený a možná až moc sází na dojímavou stránku, po stránce vizuálu, herců i samotného materiálu láká na velmi slibný (a snad i silný zážitek). Jen to jméno Levyho stále vzbuzuje nemalé pochybnosti.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace