Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se druhé Ahsoky?


ikona
Spooner
ahsokadisney+Rosario Dawsonstar wars
Kam povedou další cesty Ahsoky, Sabine a spol.? 

Ve středu se fandové Star Wars dočkali finále seriálové Ahsoky, která některým divákům zase vlila pozitivní náladu do žil. Tedy zejména příznivcům stylu tvůrce Davea Filoniho a jeho animáků Klonové války a Povstalci. Naše dojmy z celé řady si však probereme v blížící se recenzi. Nyní se zaměřme na to, kam budou cesty Ahsoky směřovat dále. I když se u toho samozřejmě neobejdeme bez menších spoilerů, takže pozor. Seriál totiž skončil hodně otevřeným koncem, kdy jsou postavy roztroušeny dokonce ve dvou galaxiích a uzavřeno nebylo prakticky nic. Jakým směrem však bude rozjetý příběh pokračovat?

V případě Ahsoky totiž připadají v úvahu hned dvě možnosti, a to nejen tradiční druhá série, ale také chystaný Filoniho celovečerák, jenž by měl celému jeho „mandoverse“ dát patřičné vyvrcholení a měl by se zaměřit právě na velkoadmirála Thrawna, jehož návrat byl na konci Ahsoky zpečetěn. Jenže snímek se dostane do kin až za několik let, a vzhledem k častému rušení filmových projektů z předaleké galaxie je i to velkou teorií. 

Podle webu Deadline Hollywood je tak aktuálně větší pravděpodobností, že ještě před filmem se dočká Ahsoka další série, v níž bude její boj s Thrawnem pokračovat. Nic ovšem není vytesané do kamene a všechny diskuze a přípravy další řady narušily logicky hollywoodské stávky. Návrat oblíbené bojovnice a partičky z Povstalců v další sezóně je ovšem mnohem pravděpodobnější než čekání na několik let vzdálený film. Tedy pokud se samozřejmě finále první řady nevyřeší třeba ve čtvrtém Mandalorianovi, jak má zmatená dramaturgie Lucasfilmu ve zvyku. Otazníků je zkrátka víc než dost a to tvůrce čeká ještě debata nad budoucností postavy Baylana Skolla, jehož představitel Ray Stevenson bohužel před pár měsíci zemřel. Fandové Star Wars budou mít v následujících týdnech co řešit.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace