Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cyberpunk dostane hranou adaptaci


ikona
Diego.Dorlan
CyberpunkEdgerunnersIdris ElbaKeanu Reeves
Svět Cyberpunku se znovu rozroste. 

Na křídlech očekávané premiéry datadisku Phantom Liberty ke hře Cyberpunk 2077 přichází další novinka spojená s tímto dystopickým futuristickým světem. Vývojářské studio CD Project Red, stojící za vývojem Cyberpunku a Zaklínače, se totiž dohodlo na spolupráci s produkční společností Anonymous Content. Cílem této spolupráce pak má být vznik nového, tentokrát hraného seriálu. Bude se tak jednat již o druhý seriál z tohoto světa po povedeném loňském animáku Cyberpunk: Edgerunners. Mělo by se jednat o nový a originální příběh, nikoliv o adaptaci hry, ale podobně jako v loňském anime je určitě šance, že se dočkáme některých známých postav.

Projekt je aktuálně ve velmi rané fázi příprav a hledá scenáristu, který by se ho zhostil. To snad nyní bude zvládnutelné, když je stávka scenáristů po dlouhých měsících u konce. Na vznikajícím seriálu by se měl podílet také tvůrčí tým z CD Project Red a za Anonymous Content je zapojený David Levine, který měl dříve více než dekádu na starosti portfolio dramat na HBO. S videohrou jsou nyní již spojená dvě velká Hollywoodská jména, jelikož v datadisku, jenž vyšel minulý měsíc, se vedle Keanu Reevese zhostil jedné z hlavních postav Idris Elba. Ten pro hru také nahrál několik skladeb.

Vytáhni v hospodě: Právě v roce 2023 otřásl Night City výbuch atomové bomby, kterou postava Johnnyho Silverhanda (Keanu Reeves) odpálila v ústředí korporace Arasaka.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix, CD Project Red

Zdroj: Variety

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace