Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ahsoka: 1. řada

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Pozrel som si tri posledné diely a zaspával som od nudy.
256883
Pozrel som si tri posledné diely a zaspával som od nudy.
1 -1
reagovat
Všichni, kdo neviděli Rebels fňukají, že jim uniká něco o vztazích mezi postavami. Zbytečně. Ty postavy tady jsou stejně jiné - prostě takové, jak se to scénáristům hodilo. Například Hera patřila v Rebels k těm rozumným, tady se chová vyloženě nezodpovědně. Ezra byl zase vždycky za protivného kverulanta, tady je to pohodovej týpek (ok, možná mu prospělo, že ho adoptovaly roztomilé želvičky :D). Thrawn v Rebels vzbuzoval obavy a respekt, působil jako chladnokrevný bezemoční stroj, který dokáže předvídat každý záměr svých protivníků. V Ahsoce je z něj pupkatej strejda v dobrém rozmaru a jeho strategie je jeden velký facepalm. A tak bych mohla pokračovat. Nic tu nemá nějakou vnitřní logiku, všechno se děje jen proto, aby to mohlo efektně vypadat.
Nejvíc mě namíchlo, že o těch nových postavách (Baylan a jeho učednice) se nic nedozvíme. Prostě odnikud přišli a na konci někam odcházejí a všechna proč kolem nich zůstanou nezodpovězena. Zjevně tam byli jen proto, aby klaďasové měli s kým zkřížit svoji vzzum vzzum zářivku.
256881
Všichni, kdo neviděli Rebels fňukají, že jim uniká něco o vztazích mezi postavami. Zbytečně. Ty postavy tady jsou stejně jiné - prostě takové, jak se to scénáristům hodilo. Například Hera patřila v Rebels k těm rozumným, tady se chová vyloženě nezodpovědně. Ezra byl zase vždycky za protivného kverulanta, tady je to pohodovej týpek [spoiler](ok, možná mu prospělo, že ho adoptovaly roztomilé želvičky *:D*).[/spoiler] Thrawn v Rebels vzbuzoval obavy a respekt, působil jako chladnokrevný bezemoční stroj, který dokáže předvídat každý záměr svých protivníků. V Ahsoce je z něj pupkatej strejda v dobrém rozmaru a jeho strategie je jeden velký facepalm. A tak bych mohla pokračovat. Nic tu nemá nějakou vnitřní logiku, všechno se děje jen proto, aby to mohlo efektně vypadat. Nejvíc mě namíchlo, že o těch nových postavách (Baylan a jeho učednice) se nic nedozvíme. Prostě odnikud přišli a na konci [spoiler]někam odcházejí[/spoiler] a všechna proč kolem nich zůstanou nezodpovězena. Zjevně tam byli jen proto, aby klaďasové měli s kým zkřížit svoji [i]vzzum vzzum[/i] zářivku.
4 0
reagovat
6/10 hmm :D a vidím, že hodnocení všude klesá...a to bylo radosti ze začátku 
256880
6/10 hmm *:D* a vidím, že hodnocení všude klesá...a to bylo radosti ze začátku 
3 -1
reagovat
Pro mě to byl jednoznačně nejlepší seriál ze světa Hvězdných válek, na čemž má asi největší zásluhu moje obliba Ahsoky Tano. Pátý díl se pro mě stal třetím nejlepším SW kouskem vůbec, po Epizodách 3 a 5.
256879
Pro mě to byl jednoznačně nejlepší seriál ze světa Hvězdných válek, na čemž má asi největší zásluhu moje obliba Ahsoky Tano. Pátý díl se pro mě stal třetím nejlepším SW kouskem vůbec, po Epizodách 3 a 5.
1 -1
reagovat
Niektore epizody boli Fantasticke, ine 3/10....posledna epizoda katastrofa co sa tyka dramaturge. Plus, ked este raz uvidim Ahsoku prekrizovat ruky a tvarit sa mudro dostanem infarkt. 

A prestanme to volat Ahsoka ked je to Rebels sequel. 
256877
Niektore epizody boli Fantasticke, ine 3/10....posledna epizoda katastrofa co sa tyka dramaturge. Plus, ked este raz uvidim Ahsoku prekrizovat ruky a tvarit sa mudro dostanem infarkt.  A prestanme to volat Ahsoka ked je to Rebels sequel. 
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se