Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Poslední Koruna


ikona
Spooner
korunanetflixthe crown
Královská rodina se loučí. 

Pátá řada oblíbené Koruny za těmi předešlými malinko zaostávala a nové tváře nesklidily zase tak velké ovace. Pořád ale platí, že příběh královny Alžběty II. a její rodiny patří mezi korunovační klenoty Netflixu a jeden z jejich nejoceňovanějších počinů vůbec. Jenže čas člověk nezastaví, a tak se sonda tvůrce Petera Morgana podle plánu chýlí ke konci a rozloučení s Buckinghamským palácem se dočkáme ještě letos. Nebyl by to pak Netflix, aby po vzoru Stranger Things či třetího Zaklínače značku ještě naposledy pořádně nevytěžil. Šestá Koruna tak bude rozdělena na dvě části. První čtyři epizody dostaneme 16. listopadu, zatímco zbylých šest dorazí 14. prosince.

První várka dílů by pak měla pojednávat zejména o vztahu princezny Diany s Dodi Fayedem a jejich tragické smrti. Závěrečné epizody nám pak naservírují svatbu prince Charlese s Camillou a budou se věnovat také dospívání Harryho a Williama. Oznamovací teaser nám však první záběry z těchto událostí nenabídne a věnuje se logicky zejména samotné královně. První ukázka pak sází zejména na nostalgii a blížící se loučení, v němž kromě Imeldy Staunton dostanou prostor také bývalé představitelky Alžběty II., Claire Foy a Olivia Colman.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace