Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Western Lawmen: Bass Reeves


ikona
Spooner
bass reevesDavid Oyelowolawmenparamount+taylor sheridan
Legendární šerif na nelítostném Divokém západě. 

Druhá polovina pátého Yellowstonu nakonec už letos nedorazí, i přesto se oblíbený tvůrce Taylor Sheridan a jeho tým opravdu neflákají. Naopak, servírují nám jeden seriálový kousek za druhým a už brzy se s nimi opět vydáme na Divoký západ. Lawmen: Bass Reeves nám nabídne příběh legendárního afroamerického šerifa, který to neměl mezi kovboji a nelítostnými psanci logicky příliš jednoduché. Během své služby však chytil přes 3 tisíce kriminálníků a občas si kvůli tomu také ušpinil ruce.

V titulní roli se představí David Oyelowo z nedávné sci-fi Silo a společnost mu bude dělat např. Donald Sutherland, Dennis Quaid či Barry Pepper. Už nedávný teaser sliboval poctivou žánrovku, nový zatraceně úderný trailer ovšem slibuje westernové hody, kde všechno funguje přesně tak, jak má. Atmosféra je hutná, postavy správně drsné a kolty se zde vytahují proklatě rychle a často. Tady snad budou spokojeni nejen fanoušci Taylora Sheridana, ale stejně jako v případě 1883 a 1923 i všichni příznivci westernů.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace