Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Spin-off Živých mrtvých s Rickem a Michonne


ikona
Spooner
Michonnerick grimesThe Ones Who Livethe walking deadživí mrtví
Nejistý vztah v nemrtvé době. 

I když seriál Živí mrtví to má už za sebou, v rukou AMC se jedná o franšízu, která – stejně jako její zombíci – ne a ne zdechnout. Ždímání v podobě spin-offů pak bude samozřejmě pokračovat i v příštím roce a po dobrodružství Negana s Maggie a sólovkce Daryla Dixona, k němuž se v druhé sérii oficiálně připojí i stará známá Carol, pak v únoru konečně dojde na spin-off dost možná nejočekávanější. V seriálu The Walking Dead: The Ones Who Live se totiž po letech marného plánování celovečerních filmů konečně vrací nejoblíbenější postavy značky, Rick Grimes a drsňačka Michonne.

Novinka pak bude vyprávět o jejich komplikovaném vztahu, který prošel po uplynulých událostech značnou proměnou a oba budou vrženi do situací, které dají jejich poutu pořádně zabrat. Jedná se pořád o velkou lásku, nebo se z nich stanou nepřátelé? Další teaser toho moc neprozrazuje, ukazuje ovšem několik záběrů, jež potvrzují, že zde se logicky na stylu ani vizuálu asi nic moc nezmění. Důležité však pro fandy je, že vidí konečně Ricka a jeho parťačku zpátky na scéně. Snad se tedy bude jednat o návrat dostatečně důstojný.

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: AMC
Zdroj: AMC 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace