Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororový Halloween se dočká seriálu


ikona
Spooner
halloweenMichael Myers
Dočkáme se velkého vraždícího universa? 

Hororová série Halloween je tu s námi už před 40 let, a i po tak dlouhé době patří mezi nejslavnější slashery vůbec. Děsivá franšíza má na svém kontě už 13 filmů, z Jamie Lee Curtis udělala v jejích začátcích hvězdu a zabiják Michael Myers je jednou z nejvíce ikonických postav žánru. Nedávná trilogie z dílny Davida Gordona Greena ovšem dopadla po slibném prvním díle poněkud neslavně a na dvojku i trojku by chtěla většina fandů zapomenout. I přesto vydělává značka v kinech stále dost dolarů a bylo tedy otázkou času, než se Michael Myers zase zmátoří a vydá se na další krvavou lázeň. A jak se zdá, tentokrát by mohl poprvé zamířit i do seriálu.

Studio Miramax totiž od společnosti Trancas International Films ukořistilo televizní práva na legendární značku a má podle všeho v plánu je patřičně využít. Po vzoru šílené panenky Chucky totiž hodlají producenti svět Halloweenu v televizi či streamu patřičně rozšířit a přijít podle svých slov se svěží formou vyprávění. Miramax navíc už vlastní také filmová práva ke značce, takže si myslí dokonce na velké propojené univerzum seriálu s případnými dalšími filmy. 

Vzhledem k tomu, jak tato taktika nevychází např. konkurenčnímu Marvelu, bych byl osobně s podobnými sliby opatrný, ale budiž. Případný seriálový projekt se samozřejmě nachází ve zcela rané fázi a o případném příběhu či novém tvůrci neví asi nic ani samotné studio. Do dalšího Halloweenu máme zkrátka ještě daleko. A vzhledem ke kvalitnímu marasmu, do něhož poslal sérii Green, Myersovi ještě pár let na odpočinku neublíží. Co myslíte, dává seriálové zpracování podle vás smysl?

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Universal Pictures
Zdroj: Deadline Hollywood 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace