Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Animovaný Scott Pilgrim


ikona
Spooner
netflixscott pilgrimScott Pilgrim proti zbytku světaScott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim featuring Mortal Kombat! 

Hraný Scott Pilgrim proti zbytku světa od Edgara Wrighta se stal celkem slušnou kultovkou, která dokázala svým tempem a smrští nápadů potěšit nejen fanoušky předlohy. A jelikož jednou bitky Scotta Pilgrima proti sedmi ďábelským ex jeho vyvolené Ramony nestačí, dočkají se nyní komiksy z pera Bryana Lee O'Malleyho i animované verze. Seriál Scott Pilgrim Takes Off by pak měl kombinovat to nejlepší z komiksové i filmové verze a zároveň přidat i něco navíc. Dočkáme se tak tradiční animace z komiksů, doprovázet ji však budou velmi povědomé hlasy. K látce se totiž vrací kompletní filmové obsazení a dabingu se tak zhostili Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Brie Larson a další známé tváře.

[reklama

A plnohodnotný trailer očekávání fanoušků asi ještě zvyšuje. Nářezová dvouminutovka totiž nepotěší jen hvězdným obsazením, sympatickou animací a velkou dávkou energie, ale jako bonus přidává klasickou hudbu z Mortal Kombat! Protože co jiného k bojů s bývalými příteli ladí víc než song z legendární mlátičky. Tahle nečekaná kombinace pak funguje báječně a geekovství šlape na maximum. Ne, tady asi nevyroste Netflixu obří hit, ale zdá se, že fanouškovská základna bude hodně spokojená.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace