Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Sci-fi Beacon 23


ikona
Spooner
beacon 23lena headeymgm
Když na vesmírné stanici nemůžete nikomu věřit. 

Je to pár měsíců, co nám Apple naservíroval velmi povedenou adaptaci knižní série Silo od spisovatele Hugha Howeyho a brzy se dočká seriálové verze další jeho dílo, sci-fi Beacon 23. V tom si zahraje známá herečka Lena Headey, která by po Hře o trůny potřebovala další výraznou roli a zde by se jí teoreticky dočkat mohla. V novince se podíváme do vzdálených míst Mléčné dráhy, kde vládní agentka Aster a bývalý voják Halan zůstanou uvězněni na vesmírné stanici, která je majákem pro všechny vesmírné cestovatele. Brzy se zde však začnou dít zvláštní věci a Halan neví, zda může své nové kolegyni věřit.

Seriál neměl při své produkci úplně na růžích ustláno. Z původní stanice Spectrum se totiž přemístil na kabelovku AMC. Jenže také zde to se sci-fi nakonec vzdali, a tak se Beacon 23 podívá v listopadu na streamovací MGM+. Podobné stěhování pak není u žádného seriálu příliš dobrým znamením, projekt navíc z traileru vypadá jako typické sci-fi béčko, které zatím může zaujmout jen komplikovaným vztahem ústřední dvojice a nenabízí zajímavé téma či svět jako třeba zmiňované Silo. Co myslíte, vykouzlí z toho Lena Headey nakonec další seriálový hit?

 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: MGM+
Zdroj: MGM+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace