Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksoví The Boys možná jen tak neskončí


ikona
Spooner
amazonbandaeric kripkethe boys
Jak dlouho tu s námi bude Homelander, Butcher a spol.? 

Komiksovka The Boys aka Banda patří mezi nejúspěšnější a nejchválenější tituly od Amazonu. Seriál navíc ani po třech řadách neztrácí nic ze svých kvalit a my už se nemůžeme dočkat té čtvrté, na níž musíme kvůli herecké stávce čekat o něco déle než obvykle. Streamovací platforma ovšem hodlá tuto malinko netradiční komiksovou franšízu ždímat, jak to jen jde a seriálový svět začíná ve velkém rozšiřovat. Animované Ďábelské historky sice byly ve skrze průměrně, aktuální spin-off Gen V s dospívajícími hrdiny ovšem slaví úspěch, zatím nám dělá solidní radost a po právu mu byla odklepnuta druhá série. Tahle krvavá kráva se bude zkrátka na Amazonu dojit ještě dlouho. A možná déle, než se původně čekalo.

 

Původně se totiž počítalo s tím, že by příběh The Boys mohl vyvrcholit pátou sérií. Jenže to už možná neplatí. Showrunner seriálu Eric Kripke totiž v jednom z rozhovorů uvedl, že by se ho nikdo na budoucnost jeho seriálů neměl ptát. Nikdo totiž údajně není v tipování životnosti televizních počinů horší než on a je tedy aktuálně i možnost, že tu s námi Banda bude déle než pět sezón. Kripke tím navíc narážel na jiný svůj seriál, populární Lovce duchů, které opustil coby showrunner také po svých původně plánovaných pěti řadách, načež se dobrodružství bratrů Winchesterových dožily celkem 15 sérií.

Naráží snad Kripke na to, že i Bandu může po své plánované pětiletce opustit a přenechat ji někomu jinému, nebo je přeci jen otevřený i případným dalším sezónám? To se asi musíme nechat překvapit. Zdá se však, že i Kripke už přestává počítat s tím, že by The Boys pátou řadou opravdu skončili. Vzhledem ke stále stoupající popularitě Homelandera, Butchera či Starlight se dá očekávat, že Amazon by si asi jejich delší pobytí na streamu také přál. Co vy? Také jste pro to, aby tu s námi The Boys byli co nejdéle, nebo by se mělo raději končit podle původního plánu?

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Dark Horizons 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace