Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: 60. výročí Doctora Who


ikona
tomasmy
david tennantdoctor whopán času
Nastává jejich čas. 

Další kulaté výročí Doctora Who je zase o něco blíž. A protože 23. listopad letos spadá na čtvrtek, slavit se začne až o dva dny později. Ano, je to tak, BBC konečně oznámila data vysílání všech tří speciálních epizod, v nichž začíná druhá éra Russela T. Daviese a představí se patnáctý (?) Doctor v podání Ncutiho Gatwy ze Sexuální výchovy. Hlavními hvězdami ale ještě předtím budou David Tennant, bez kterého si oslavy Pána času skutečně nelze představit, a jeho parťačky do nepohody Catherine Tate. Nyní už tedy víme, kdy se jich dočkáme. 25. listopadu dorazí úvodní část The Star Beast v režii zkušené režisérky finálí Petera Capaldiho, Rachel Talalay. Pokračovat se bude s Wild Blue Yonder (režie Tom Kingsley) o týden později a vše završí 9. prosince The Giggle režisérky Chanyi Button. V Británii proběhne premiéra samozřejmě na BBC, ve zbytku světa, jak už víte, bude možné speciály sledovat na Disney+. A právě myšák přišel s trailerem, v němž jsou sice zcela nové asi dva záběry, ale alespoň připomíná, že nás čeká pořádně velkolepá podívaná. Teda snad. 

 

A aby toho nebylo málo, hned po úvodní epizodě bude odvysílán také půlhodinový dokument Doctor Who: Unleashed. Ten podobně jako jeho předchůdce Doctor Who Confidential, který se vysílal v letech 2005 - 2011, poskytne pohled do zákulisí seriálu. Ještě předtím, už 1. listopadu prozkoumá David Tennant klasickou éru seriálu (od Williama Hartnella po Sylvestera McCoye) v dokumentu Talking Doctor Who. Navíc letos dojde také k návratu tradice vánočních speciálů, takže i svátky budou stát za to. 

--- 

Autor: Tomáš Mysliveček
Foto: BBC
Zdroj: Deadline Hollywood, Royal Television Society

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace