Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Peaky Blinders připravuje nový seriál


ikona
krauset
bbcpeaky blindersSteven Knight
Studentská léta v Birminghamu. 

Steven Knight, tvůrce nesmírně populárního seriálu Peaky Blinders, který dalece přerostl své původní ambice a může se chlubit oddanou fanouškovskou základnou, pracuje na novém seriálu, v němž nás i tentokrát zavede do svého rodného Birminghamu. Seriálu zatím chybí titul, ale mělo by se jednat o univerzitní drama sledující skupinku mladých lidí, kteří studují na univerzitách tohoto druhého nejlidnatějšího anglického města. Steven Knight bude úřadovat coby ústřední scenárista a showrunner. 

O Birminghamu ostatně natočil částečně autobiografické drama This Town, které uvede stanice BBC již brzy. A BBC by měla spoluprodukovat i tento projekt, ačkoliv se zatím odmítla oficiálně vyjádřit. Seriál je totiž ve velmi raném stadiu vývoje. Pokud s ním ale budou producenti spokojeni, očekává se vícero sérií. Steven Knight se vůbec činí. Kromě zmíněného seriálu píše nový film ze světa Star Wars s Daisy Ridley a pro Paramount připravuje remake Hitchcockova Vertiga (protože to je zřejmě něco, co potřebujeme). 

---
Autor: Tomáš Krause
Foto: BBC
Zdroj: Deadline Hollywood 
 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace