Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemřela hvězda Přátel, herec Matthew Perry


ikona
Spooner
friendschandler bingmatthew perrypřátelé
Odešel představitel jedné z nejvtipnějších seriálových postav všech dob. 

Jsou zprávy, které nechcete psát nikdy. A už vůbec ne těšně před spaním, kdy doufáte, že to je celé jen zlý sen. Jenže tohle je bohužel pravda. Ve věku 54 let nás totiž navždy opustil herec Matthew Perry, představitel jedné z nejoblíbenějších sitcomových postav vůbec, Chandlera Binga z Přátel. Hvězda legendárního seriálu byla nalezena mrtvá ve vířivce svého domu. Se zprávou přišel nejdříve web TMZ, později smutnou událost potvrdila také policie. Podle prvních informací se měl herec utopit, spekuluje se pak o srdeční příhodě. Žádné oficiální informace však zatím nejsou známy. Už teď je však jasné, že zejména televizní scéna přišla o jednu ze svých velkých komediálních hvězd.

Matthew Perry totiž zůstane vždy zapsán v srdcích diváků jako ukecaný vtipálek Chandler Bing. Role v Přátelích mu přinesla nehynoucí slávu a ikonickou postavu, z jejíhož stínu se však nikdy nedokázal dostat. Své seriálové štěstí zkoušel Perry ovšem i po konci legendárního seriálu. Objevil se v neprávem zapadlém seriálu Aarona Sorkina Studio 60, Dobré manželce či komediálních počinech Go On a Správná dvojka. V 90. letech a na přelomu tisíciletí se snažil svůj komediální talent prokázat i v celovečerních filmech, větší úspěch ovšem zaznamenal jen ve snímcích Můj soused zabiják či Jen blázni spěchají.

V životopisné knize Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih se pak čtenářům vyzpovídal nejen o zákulisí nesmrtelného sitcomu, ale také o své závislosti na alkoholu, lécích a zdravotních problémech. Opustila nás seriálová ikona, jejíž tvář máme s dětstvím či dospíváním u televize spojenou snad všichni. Role Chandlera byla továrnou na nezapomenutelné hlášky a s Perryho nezaměnitelnými grimasami a jedinečným humorem se z této postavy stala po zásluze televizní legenda. Tak si koukněte jeho životní roli během neděle připomenout.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: NBC
Zdroj: TMZ, People

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace