Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Svět Yellowstonu dostává další dva seriály


ikona
Spooner
kevin costnerMatthew McConaugheytaylor sheridanyellowstone
Seriálová značka bude ve velkém pokračovat i bez Kevina Costnera. 

Taylor Sheridan patří mezi nejvelebenější seriálové tvůrce současnosti a dá se říci, že nebýt jeho seriálů, tak může streamovací Paramount+ skoro zavřít krám. Právě jeho počiny jsou tu nejen zárukou kvality a poctivých chlapských podívaných, ale také úspěchu, díky čemuž nemá problém do svých titulů ukecat i ty největší hvězdy. Díky svému největšímu hitu Yellowstone pak vybudoval i své vlastní seriálové univerzum, do něhož patří westernové spin-offy 1883 a 1923, v nichž se dívá na příběhy minulých generací oblíbené rodiny Duttonových. A svůj „Duttonverse“ nyní rozšíří o další dva kousky.

Ano, Taylo Sheridan a jeho tým chystají další dva spin-offy, které nesou pracovní názvy 1944 a 2024. A pevně doufám, že se názvy ještě opravdu změní, jinak už v těch datech začne být solidní guláš. Detaily okolo nových projektů zatím zůstávají pod pokličkou. Seriál 1944 by se však mohl dle data věnovat druhé světové válce a přinést Taylora Sheridana do dalšího žánru. Spin-off 2024 by pak měl být podle všeho dlouho spekulovaným pokračovatelem Yellowstonu, který kvůli tvůrčím neshodám s Kevinem Costnerem skončí aktuální pátou řadou. Jeho Johna Duttona by pak nejspíš měla v 2024 nahradit nová postava v podání Matthew McConaugheyho. 

V novém seriálu by se pak nejspíš mohlo objevit několik starých známých z původního seriálu. Na druhou stranu se pak nevylučuje, že se McConaughey či jiné nové postavy poprvé neobjeví právě už ve finálních dílech Yellowstonu. Druhé poloviny páté řady, která příběh Johna Duttona a jeho blízkých uzavře, se pak dočkáme v listopadu příštího roku. Vzhledem k tomu, že osmý díl páté řady viděli diváci 1. ledna tohoto roku, se tak čekání na druhou půlku protáhne na takřka dva roky, což nejspíš aspiruje na smutný rekord. Snad tedy Sheridan toto čekání fandům proklatě vynahradí a i jeho následovník bude stát za to.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Paramount+
Zdroj: Deadline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace