Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drsná marvelovka Echo


ikona
Spooner
disney+echokingpinmarvel
Dostaneme v MCU konečně pořádně drsnou komiksovku? 

Druhá řada Lokiho se nám pomalu chýlí ke konci, a tak už začíná Marvel lákat na svou další seriálovou komiksovku. Tou bude malinko přehlížený seriál Echo o méně známé hrdince, která se nám představila u seriálového Hawkeye. Neslyšící drsňačka s indiánskými kořeny Maya Lopes udělala na kravaťáky u lučištníka takový dojem, že vyfasovala svou pětidílnou sólovku. V ní se po událostech v New Yorku dostává zpět do své domoviny, kde se musí vypořádat s rodinným odkazem a svými kořeny. Nebude to ale jednoduché, protože jí půjde mimo jiné po krku starý známý Kingpin s tváří Vincenta D'Onofria.

Upřímně jsem neměl od tohoto projektu příliš velká očekávání. První trailer ovšem musí udělat radost všem fanouškům netflixáckého Daredevila. Právě toho Echo zatím připomíná nejvíc, ať už efektním úvodem s Wilsonem Fiskem či hezky drsnou atmosférou i střípky akce. A do toho všeho je hezky zakomponován indiánský hudební motiv. Vypadá to zatím překvapivě nadějně. Fakt, že bychom mohli dostat o něco drsnějším marvelovku, slibuje i souběžná premiéra na Disney+ a Hulu. Ne, zase tak velké krvavé hody jako v Daredevilovi či Punisherovi tu neočekávejme a trochu mě stále znervózňuje skutečnost, že poprvé vypustí Disney+ celou marvelovku ven najednou. Třeba to ale přeci jen klapne a na začátku ledna dostaneme slušnou a drsnou komiksárnu.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Marvel Studios
Zdroj: Disney+ 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace