Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Epický úvod seriálové Godzilly


ikona
Spooner
apple tv+godzillaKurt Russellmonarchodkaz monster
Čeká nás nejvelkolepější seriál roku? 

Filmové monsterversum, v němž se mlátí Godzilla s King Kongem a dalšími obřími potvorami, sice nepatří mezi kvalitativní majstrštyky, popcornovou rubanici však doručit dokáže. A za pár týdnů ji doveze i na stream. Seriálový spin-off Monarch: Odkaz monster odvíjející se kolem titulní tajemné organizace a snaze dvou sourozenců najít svého ztracené otce se pak zatím rozhodně neprezentuje jako laciná náhražka, ale jako triky překypující jízda, která kromě Kurta Russella nabízí v trailerech také solidní porci akce a monster.

Apple TV+ pak nenechává nic náhodě a propagaci jede na plný pecky. Platforma tak mimo jiné zveřejnila i pohled do zákulisí, v němž na nových záběrech můžete vidět, že monstry se tu opravdu šetřit nebude a seriál se může pochlubit takřka filmovým měřítkem. Ostatně nadílku monster můžete vidět i na nových fotkách. A také v úvodní scéně seriálu, kterou sebevědomá streamovací služba zveřejnila. V ní se dočkáme rovnou milého camea, kdy se na scénu vrací John Goodman z Konga: Ostrova lebek, jenž se zaplete do bitky dvou přerostlých potvor. Žádná intelektuální zábava nás zde logicky nečeká a digitální pozadí by zasloužilo trošku větší péče. I přesto se zdá, že tady by nás mohly čekat poměrně epické hody, jež za filmovými bratříčky nebudou tolik zaostávat. Tedy pokud samozřejmě tvůrci nevyklopí na stůl všechny trumfy hned v úvodu.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace