Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Listopad 2023


ikona
Diego.Dorlan
007: Road to a MillionA Murder at the End of the WorldBeacon 23Black CakeDoctor WhoFaraway DownsFargoFor All MankindHow to Be a BookieInvincibleJsou světla, která nevidímeLawman: Bass ReevesMonarch: Legacy of MonstersObituaryObliteratedPremiéryRobbie WilliamsSanta ClausoviScott PilgrimSquid Game: The ChallengeThe Artful DodgerThe BuccaneersThe Curse
Od královské rodiny po Godzillu. 

Seriálová sezóna je v plném proudu, a i když dlouhá scenáristická i herecká stávka v Hollywoodu seznam premiér mírně ztenčila, během sychravého listopadového počasí je stále mnoho seriálů, kterým můžete svůj čas věnovat. Měsíc odstartoval seriál z produkce Oprah - Black Cake (1. listopadu, Hulu) se svou první řadou, která vypráví multigenerační příběh napříč několika kontinenty o odcizených sourozencích objevujících minulost své matky. Hned v závěsu se představila dramatická minisérie Jsou světla, která nevidíme (2. listopadu, Netflix) z období druhé světové války s Markem Ruffalem a Hugh Lauriem. Tento měsíc se také vrátil brutální animák Neporazitelný (3. listopadu, Prime Video) se svou druhou řadou. Modrooký samuraj (3. listopadu, Netflix) je nový anime seriál, ve kterém budeme sledovat osudy postav v historickém Japonsku, konkrétně z období Edo.

 

Jsou světla, která nevidíme

Historická antologie Lawman: Bass Reeves (5. listopadu, Paramount+) se podívá na skutečný příběh o bývalém otrokovi, který se později stal strážcem pořádku v Americe. Netflix pak pokračuje ve své šňůře dokumentárních sérií a představí tento měsíc dokument o legendárním zpěvákovi jménem Robbie Williams (8. listopadu, Netflix). Střet amerických a britských hodnot 70. let 19. století způsobí skupina žen v seriálu The Buccaneers (8. listopadu, Apple TV+), když odcestují na starý kontinent. Se svou druhou řadou se pokusí vykouzlit úsměvy na tvářích nejen dětí Santa Clausovi (8. listopadu, Disney+). Sci-fi For All Mankind (10. listopadu, Apple TV+) o nekončícím vesmírném závodě se vrátí se svou čtvrtou řadou. The Curse (10. listopadu, Showtime) bude vyprávět příběh o počátcích televizní show, kterou se snaží rozjet Emma Stone a Nathan Fielder.

Reality show 007: Road to a Million (10. listopadu, Prime Video) proti sobě postaví devět párů, kteří mají společné to, že chtějí, aby jejich život byl více jako ten Jamese Bonda. Tento měsíc také dorazí další sci-fi od autora předlohy Sila - seriál Beacon 23 (12. listopadu, MGM+) se nás pokusí oslnit příběhem o strážci vesmírného majáku. Mysteriózní vraždu budou řešit postavy v novém seriálu A Murder at the End of the World (14. listopadu, Hulu). Ve druhé půlce měsíce se pak diváci mohou těšit na šestou řada britské Koruny (16. listopadu, Netflix). Další monstrózní událostí tohoto měsíce pak bude Monarch: Legacy of Monsters (17. listopadu, Apple TV+). Seriál bude rozšiřovat a navazovat na svět filmové Godzilly.

Monarch: Legacy of Monsters

Animovaná verze legendárního Scotta Pilgrima se představí v novém hávu (ale s originálními herci) ve Scott Pilgrim Takes Off (17. listopadu, Netflix). Na naše obrazovky se také vrátí po delší odmlce krimi Fargo (21. listopadu, FX/Hulu) se svou již pátou řadou. O tom, že publicisté a žurnalisté to nemají jednoduché se po změně platebních podmínek přesvědčí i mladá novinářka, kterou její práce dožene k nečekaným věcem v seriálu Obituary (21. listopadu, Hulu). Netflix také tento měsíc, bez jakéhokoliv pocitu ironie, představí novou reality show Squid Game: The Challenge (22. listopadu, Netflix). Na naše obrazovky se také vrácí Doctor Who (26. listopadu, BBC / Disney+) s novými speciály.

Scott Pilgrim Takes Off

Pro milovníky filmu Austrálie tu je nová minisérie Faraway Downs (26. listopadu, Hulu), která převypráví příběh původního filmu. The Artful Dodger (29. listopadu, Hulu) je pokračování známého příběhu o Oliveru Twistovi, které se bude odehrávat v polovině devatenáctého století v Austrálii. Legendární komediální tvůrce Chuck Lorre si vezme do hledáčku svět sázení ve své novince How to Be a Bookie (30. listopadu, HBO Max). Tým zodpovědný za geniální Cobra Kai pak uzavře tento měsíc se seriálem Obliterated (30. listopadu, Netflix) o opilých příslušnících elitních ozbrojených jednotek, kteří musí najít ztracenou a aktivní bombu.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix, Showtime, Apple TV+
Zdroj: FX, Prime Video, Hulu, HBO Max, Netflix, BBC, Disney+, MGM+, Apple TV+

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace