Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhý Reacher


ikona
Spooner
amazonreacher
Jack Reacher a návrat do vojenské minulosti.  

Seriálový Reacher patřil k nejpříjemnějším překvapením loňského roku a na Amazonu se z něj navíc vyklubal solidní hit. Drsný a velký hrdina z knižních románů Lee Childa se po filmech s Tomem Cruisem dočkal malinko věrnější adaptace a pořádně chlapáckého kousku, který i díky výtečnému Alanu Ritchsonovi udělal radost mnoha divákům. Na druhou řadu se proto v redakci hodně těšíme a kupodivu nám ji streamovací služba nadělí jako předvánoční dárek ještě letos.

Nová série bude adaptací 11. knihy o Jacku Reacherovi s názvem Volný pád, v níž se obrovitý hlavní hrdina spojí se členy svého bývalého speciálního vojenského týmu, aby zjistil, proč je jeden z jeho bývalých parťáků po smrti. Všichni se však zapletou do ještě větších události, než čekali. Kromě Ritchsona se vrátí také jeho pravá ruka v podání Marie Sten, mezi herecké nováčky pak bude patřit např. filmový veterán Robert Patrick. Materiál pak vypadá na odbodnou porci kvality jako v předchozím případě, jen se (jak už je u „dvojek“ zvykem) přidá na akci. Jinak nás ovšem zřejmě před Vánoci čeká zase slušná nálož chlapácké zábavy. Tak sem s tím.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace