Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s návratem Jona Snowa?


ikona
Spooner
game of throneshra o trůnyjon snowKit Harington
Vrátí se Kit Harington do své nejslavnější role, nebo byl projekt smeten ze stolu? 

Asi všichni už pochopili, že i když fantasy hit Hra o trůny skončil už před několika lety, Západozemí se na HBO jen tak nezbavíme. Minulý rok se totiž úspěšně chytl prequel Rod draka, který se zaměřuje na nehezké časy rodu Targaryenů a divákům ukázal, že kvalita této franšízy může být stále na velmi vysoké úrovni. Tím ovšem HBO v těžení světa G. R. R. Martina rozhodně nekončí. Kabelovka se už dlouhodobě netají tím, že má ve vývoji několik potenciálních spin-offů. Z nich ovšem dostal kromě Rodu draka zelenou k produkci dosud pouze jediný – A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight podle povídek o siru Duncanovi a jeho pážeti Eggovi. 

Mezi ty nejsledovanější potenciální seriály patří spin-off jedné z nejoblíbenějších postav Hry o trůny, Jonu Snowovi. O příběh, jenž se má odehrávat po konci slavného seriálu a sledovat osud nalezeného Targaryena za Zdí, má zájem sám herec Kit Harington, podle něhož Jonův osud stále není završen a je pořád co vyprávět. Kitova aktivita a koncept pak vzbudily velký zájem nejen u Martina a HBO, ale také u fanoušků. Jenže od ohlášení projektu už uběhl nějaký pátek a je kolem něj absolutní ticho po pěšině. Jak to s ním tedy aktuálně vypadá?

Podle hlavouna HBO Caseyho Bloyse zatím projekt, stejně jako další rozdělané spin-offy, stále nedostal zelenou a dosud to nevypadá, že by se na tom mělo v dohledné době něco změnit. Podle Bloyse má jakýkoliv z dalších případných spin-offů k odklepnutí hodně daleko a stále se aktivně pracuje na scénářích. Zdá se tedy, že se Jon Snow malinko zasekl na místě a producenti si s jeho návratem stále nejsou jistí. A klidně se může stát, že se Jonova comebacku nedočkáme a kabelovka strčí Haringtonův nápad navždy do šuplíku. Vypadá to, že šance jsou teď 50:50. Uvítali byste návrat oblíbené postavy, nebo byste ji nechali spát?

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO
Zdroj: TV Line 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace