Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Válečné Masters of the Air


ikona
Spooner
apple tv+austin butlerbratrstvo neohroženýchmasters of the airsteven spielbergtom hanks
Steven Spielberg a Tom Hanks se v další válečné minisérii přesouvají do vzduchu.  

Válečné Bratrstvo neohrožených patří bez debat mezi nejlepší minisérie, jaké kdy spatřily světlo světa. Seriál se pak počítá i mezi žánrové vrcholy, co se rozhodně jen nesvezl na tehdejší slávě Zachraňte vojína Ryana. Jeho nástupce Pacifik od stejného producentského týmu v čele se Stevenem Spielbergem, Tomem Hanksem a Garym Goetzmanem pak sice ve své době natěšené fanoušky trochu zklamal, protože naservíroval jiný zážitek, než se čekalo. I z této minisérie však vyrostlo velmi výrazné dílo. A nyní, po mnoha letech čekání se osvědčený producentský tým konečně dočká završení své válečné trilogie. A první trailer na Masters of the Air vypadá opravdu parádně.

Tentokrát se osvědčený tvůrčí tým vydal do vzduchu, kde budeme sledovat osudy členů 100. bombardovací skupiny, která prováděla nálety nad Hitlerovým Německem. A bude mezi nimi i vycházející hvězda Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner či budoucí Doctor Who Ncuti Gatwa. První upoutávka pak slibuje opravdu velkolepou válečnou podívanou, v níž se evidentně nebude šetřit leteckými souboji a válečnou vřavou. Apple TV+ navíc zase jednou otevřelo pořádně peněženku, takže po trikové stránce si moc není na co stěžovat, válečná atmosféra funguje na jedničku a dostaví se také feeling zmiňovaných předchozích kousků. Seriálový rok 2024 začne v opravdu velkém stylu.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace