Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Hraný Avatar: Legenda o Aangovi


ikona
Sam.Vimes
avataravatar: legenda o aangoviavatar: the last airbender
Poslední vládce větru se znovu vydává na svou cestu.  

Netflix se pochlubil prvním trailerem ze své hrané verze seriálu Avatar: The Last Airbender. A nutno říct, že to vypadá opravdu dobře, tady se evidentně nešetřilo a ty necelé dvě minuty stopáže působí patřičně epicky. Seriál se odehrává ve světě rozděleném mezi čtyři národy, z nichž každý dokáže telekineticky ovládat jeden ze čtyř základních živlů. Pouze legendární avatar dokáže ovládat všechny čtyři a má za úkol udrřovat harmonii mezi národy. My pak budeme sledovat cestu mladého Aanga, prvního avatara po sto letech.

 

Původní, dnes už kultovní animovaný seriál běžel od roku 2005 a měl celkem tři řady. V roce 2010 se Aang dočkal hrané filmové adaptace od M. Night Shyamalana, která ale nedopadla dobře ani kvalitativně ani z hlediska tržeb a režisérovi málem zabila kariéru. Na seriál později navázalo pokračování Legenda Korry, to běželo po čtyři řady v letech 2012 až 2014. Nyní Netflix činí druhý pokus o hranou verzi a z prvních fotek i následující ukázky to vypadá, že bychom mohli dostat reparát za starší film. Co na hraného Aanga a spol. říkáte?

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace