Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Nový animovaný Zaklínač


ikona
Diego.Dorlan
AnimaceDoug CockleNetflixSirens of the DeepWitcherZaklínač
Povede se Netflixu zlepšit chuť fanouškům Zaklínače novým animovaným filmem? 

Po otřesné třetí řadě Zaklínače jsem doufal, že budu mít prostor zapomenout na scenáristické horory, které jsme v létě zažívali. Zdá se ovšem, že plány Netflixu s touto značkou nepolevují a mimo práce na čtvrté řadě se také streamingový gigant rozhodl navnadit fanoušky na nový animovaný film z tohoto světa. Oproti minulému animovaném filmu Zaklínač: Vlčí sen by nyní měl hlavní postavou být Geralt a velmi pozitivní zprávou pro tento projekt je, že nadabování této verze zaklínače se zhostí legendární Doug Cockle. Fanoušci her jej určitě poznají jako hlas videoherního Geralta, který je velmi oceňovaný a chválený.

 

Nový animovaný film ponese podtitulek Sirens of the Deep a měl by dorazit koncem příštího roku. Dle dostupných informací by měl příběh adaptovat povídku Trochu se obětovat, což je jedna z mých oblíbených. Povídka je velmi dialogově a téměř filosoficky orientovaná a jsem velmi zvědavý, jak se povede do filmu tuto rovinu přenést. Animace ovšem vypadá hezky a teaser slibuje velkolepou podívanou, která sice není nutně v duchu předlohy, ale laťka je aktuálně přeci jen poměrně nízko a bylo by fajn, kdyby se tvůrcům povedlo naservírovat fanouškům počin, který by zlepšil chuť po třetí řadě.

 

 
---
Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace