Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komediální Bookie s Charlie Sheenem


ikona
Spooner
bookiehbo maxcharlie sheenchuck lorre
Prověřená dvojka opět spolu. 

Spojení známého televizního tvůrce Chucka Lorrea (Teorie velkého třesku, Máma) a oblíbeného herce Charlieho Sheena bylo před více než dekádou symbolem obřího úspěchu. Jejich sitcom Dva a půl chlapa patří stále mezi nejoblíbenější komediální seriály nového tisíciletí, jenže pak přišlo hercovo divoké období, které ovlivnilo i atmosféru na place slavného hitu a skončilo Sheenovým vyhazovem. Mezi dvojicí tak prakticky dekádu panovala zlá krev a zdálo se, že tato válečná sekera nebude nikdy zakopána. Jenže zázrak se přeci jen stal a dvojka se nyní sešla u Lorreova nového seriálu Bookie.

Novinka bude pojednávat o životě bookmakera v podání Sebastaniana Maniscalca, který se snaží v Los Angeles spolupracovat se svými výstředními klienty a do toho nějak zvládnout svůj osobní život. A jedním z oněch klientů bude i Charlie Sheen. Zatím se musíme nechat překvapit, zda se bude jednat pouze o epizodní roli či zda mají tvůrci s hercem větší plány. I přesto je hezké Sheena po delší době zase někde vidět. Seriál od HBO Max ovšem kromě tohoto shledání v traileru zase příliš nezaujme. Musíme tak spoléhat na Chucka Lorrea, jenž má na komediální hity i nenápadné žánrové kousky (nezapomínejme na jeho povedenou Kominského metodu) vždy dobrý čuch.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO Max
Zdroj: HBO Max 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace