Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v druhém The Last of Us?


ikona
Spooner
bella ramseyhboKaitlyn Deverpedro pascalthe last of us
Natáčení druhé řady videoherního hitu se blíží. A tvůrci se možná rozhodně fandy slušně šokovat. 

První série The Last of Us slavila na počátku roku na HBO hodně velký úspěch a ukázala, že videoherní adaptace se dají natočit úspěšně, věrně a i docela kvalitně. I když osobně mám k seriálu jisté výhrady, musím uznat, že showrunner Craig Mazin a tvůrce hry Neil Druckmann odvedli na hrané verzi zatracený kus práce. Práce na druhé sezóně jsou proto v plném proudu a natáčení takřka na spadnutí. Kamery by se měly rozběhnout už v lednu příštího roku a počítá se, že bychom se do apokalyptického světa měli vrátit během roku 2025.  A počítá se rovnou i se třetí řadou, jelikož hutný příběh druhého videoherního dílu se tvůrci rozhodli (celkem logicky) rozpůlit. Jelikož tedy natáčení začne poměrně brzy, je na čase obsazovat nové postavy, jichž nová sezóna přinese poměrně dost. A my už možná víme, kdo si zahraje tu nejzásadnější, kontroverzně přijatou Abby.

Ve fanouškovských kruzích rozporuplně přijatá postava, jež do děje obřím způsobem promluví a je rivalkou oblíbené Ellie, bude jistě přitahovat hodně pozornosti, což se dá říci o jejím castingu. O to zajímavější je jméno, jež se aktuálně okolo této role točí. Podle známého zákulisního insidera Jeffa Sneidera by si totiž Abby měla zahrát Kaitlyn Dever z oceňovaných minisérií Neuvěřitelná, Absťák či filmů Šprtky to chtěj taky a sci-fi hororu Nikdo tě nezachrání. Právě její výkon v posledně zmiňovaném snímku ji měl více dostat do hledáčku tvůrců.

Což o to, o talentu Dever není v žádném případě pochyb a této sympatické herečce přeji každou roli. Jenže postava Abby je mimo jiné známá svou obří muskulaturou a má ve hře takřka větší svaly než všechny chlapské charaktery dohromady. A to při pohledu na drobnou herečku jaksi nesedí. Buď tedy bude muset Kaitlyn Dever trávit následující dva měsíce nonstop v posilovně, nebo Druckmann s Mazinem postavu pojmou trochu jinak. Což je, pokud se spekulace potvrdí, přeci jen pravděpodobnější varianta. A pak tu máme samozřejmě ještě tu hezkou třešničkou na dortu ve faktu, že Dever byla pro mnoho fanoušků volbou číslo jedna právě pro hrdinku Ellie. Samozřejmě se může z této zprávy stále vyklubat obří kachna, pokud by se však informace potvrdila, jednalo by se o hodně překvapivý, ale také zatraceně solidní přírůstek k Pedro Pascalovi a Belle Ramsey.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: HBO, 20the Century Studios
Zdroj:  The Insneider 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace