Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálový Percy Jackson


ikona
Spooner
disney+percy jacksonPercy Jackson a Olympané
Dostanou knižní fanoušci seriálový vánoční dárek? 

Mnozí by si mysleli, že Disney+ už letos vyčerpalo všechny své seriálový trumfy a po Lokim už od nich do konce roku žádný velký kousek neuvidíme. Streamovací služba ovšem ještě skrývá v zásobě jeden titul – seriálovou adaptaci oblíbené knižní série o Percy Jacksonovi. Mladý polobůh sice před lety v kinech solidně pohořel, předloha Rick Riordana se ovšem stále těší dobré popularitě, a tak to s ní hollywoodští producenti zkusí znovu, podle slov spisovatele mnohem věrněji vůči knihám. První řada seriálu Percy Jackson a Olympané ovšem bude „kopírovat“ děj prvního filmu a opět zadaptuje knihu Zloděj blesku. 

V ní se malý hrdina dozví, že je polobůh a seznamuje se se svými schopnostmi i doposud neznámým světem. Poté, co Zeus přijde o svou hůl ukrývající blesky, však musí čelit vážným obviněním i velkému nebezpečí. Tvůrci pak lákali na velkolepou fantasy podívanou pro děti i dospělé. Jenže plnohodnotný trailer upřímně úplně nenadchne, cílí spíše na menší diváky a vlastně mě svým materiálem i trochu nudí. Ano, na svou cílovku zřejmě bude novinka fungovat a dětské obsazení se prozatím jeví celkem sympaticky, svými epickými výjevy ani světem ovšem seriál dosud moc nestrhne a příliš lákadel zrovna nenabízí. Obávám se, aby i napodruhé nebyli čtenáři předloh spíše zklamáni.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace