Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Divoké ADIKTS od režiséra filmu BANGER.


ikona
Spooner
adam sedlákAdiktsčeská televize
Adam Sedlák se bude znovu věnovat otázce drog a závislosti. Tentokrát však téma okoření komiksovou tematikou.  

Adam Sedlák rozhodně patří mezi největší tuzemské režijní talenty posledních let. Řadu fanoušků si získal už povedeným seriálem Semestr či malinko zapadlým Domestikem, loni na sebe však výrazně upozornil filmovou peckou BANGERV intenzivním výletu do světa rapu a drog pak Sedlák ukázal, že svým citem pro vizuál i stylem patří mezi nejprogresivnější tuzemské tvůrce současnosti. A tuto nálepku bude chtít zajisté potvrdit také ve svém novém seriálu, šestidílné sérii ADIKTS.

Také ve své novince, kterou budeme moci od 9. ledna vidět na iVysílání České televize, se zaměří na téma drogové závislosti, půjde na to však zcela jinou cestou. Drogovou problematiku totiž přenáší do komiksového prostředí. Budeme sledovat osudy pětice studentů, kteří se rozhodnou zkusit jeden zvláštní experiment – vezmou si drogy, aby tím vyřešili všechny problémy. Účinek drog je však permanentní a hrdinové je využívají k získání „superschopností“. A jsou pro to schopni obětovat všechno. První teaser toho zatím však kromě výrazného moderního vizuálu příliš nenabídne. Stačí ale i pár záblesků, aby divákovi došlo, že Sedlák na nás chystá další moderní a progresivní podívanou pro mladé, která nejspíš bude i pořádně intenzivní.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Shore Points
Zdroj: Shore Points

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace